Bilete la preţ redus pentru copiii care merg la Mickey’s Music Festival

Chiar înainte de ziua de naştere a Alexiei, în Bucureşti, la Sala Palatului, se va ţine un super-show marca Disney: Mickey’s Music Festival.
Evenimentul va avea cinci reprezentaţii la între 22 şi 26 aprilie 2015 după cum urmează: miercuri (22 aprilie) ora 19:00; joi (23 aprilie) ora 19:00; vineri (24 aprilie) ora 19:00; sâmbătă (25 aprilie) ora 11:00; duminică (26 aprilie) ora 11:00. Mickey’s Music Festival pune în scenă un spectacol plin de energie, cu ritmuri antrenante de hip hop, rock, pop, reggae, jazz şi country, acrobaţii spectaculoase şi multe scene interactive în care fiecare spectator poate deveni membru al trupei Disney.


Biletele sunt disponibile în reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu sau online, pe www.myticket.ro, la următoarele categorii de preţuri:
Categoria VIP    285 lei
Categoria 1       175 lei
Categoria 2       153 lei
Categoria 3       117 lei
Categoria 4         90 lei

BILETE REDUSE PENTRU COPII*
Copiii până la vârsta de 12 ani, inclusiv, beneficiază de bilete cu preţ redus.

Categoria 1        140 lei
Categoria 2        122 lei
Categoria 3          93 lei
Categoria 4          75 lei  **Accesul copiilor în sala se face doar însoţiţi de un adult, pe baza unui act valid ce stabileşte vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport:
 
În situaţia în care copilul are o vârstă mai mică de 2 ani, acesta nu are nevoie de bilet.
Un mic teaser se impune, zic:

10 Comments

  1. Un sfat te rog, crezi ca un copil de 2 ani poate sta la un aatfel de spectacol? de multe ori am fost atrasa de spectacolele astea si cele de la zurli dar nu sunt sigura ca va avea rabdare sa stea pe scaun atata timp chiar daca atmosfera pare a fi de vis pt ei. Pt el as merge dar nu stiu care e varsta optima pt astfel de spectacole. Mersi mult

  2. Pitica mea implineste 2 ani in luna mai, am tot ezitat sa cumpar bilet, insa e atat de incantata de reclama spectacolului incat m-a convins, astazi am cumparat. 🙂 hai sa facem gasca celor de 2 ani, Alina 🙂 !

  3. Eu am fetita mica, va avea un an si o luna, cand va fi spectacolul.si ma gândesc serios sa merg cu ea pentru ca e foarte receptivă la cântecele Si mai ales personajele respective, ideea e ca nu mi dau seama daca sunt in limba româna sau in engleză????stie cineva?

  4. Vand 4 bilete ( 2 copii si 2 adulti ) la Mickey’s Music Festival , la Sala Palatului , in data de 26 aprilie, ora 11,in sectorul J,randul 8 ,locurile 24,25,26,27 la capatul randului.Pretul de pe bilet ( 75 Ron copil, 90 Ron adult ) – nushu2006@yahoo.com

    1. Daca le mai ai, le cumpăr eu! Raspuns pe email, te rog: diana@ miras. ro. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close