Bebe Tei face cinste de 1 iunie

Din ciclul ce mai puteţi face de 1 iunie, vă invit la o petrecere la Bebe Tei Militari. Party, baloane, clovni, prinți, printese,  picturi pe față şi o super tombolă. Gata, eu am spus destule. Vă las să citiţi comunicatul-invitaţie:

La Bebe Tei Militari, supermarketul bebelușilor, bucuria și confortul copiilor sunt cele mai importante așa că, de 1 iunie, pregătim o Mega Petrecere pentru bebeluși, copii mai mari, părinți și bunici.

MEGA PETRECERE DE 1 IUNIE, CU 500 DE PREMII EXCEPȚIONALE, CÂȘTIGATE PE LOC!

Bebe Tei Militari, locul unde găsești tot ce vrei la prețuri ok, are pregătit cel mai frumos cadou de ziua copiilor, pentru că, de 1 iunie, bebelusul tau este rasfatatul nostru.

Dăm startul Mega Petrecerii sâmbătă, 1 iunie, de la ora 11.00. Avem  masini de facut baloane, clovni, prinți, printese, suntem gata să le facem copiilor cele mai traznite picturi pe față si animale din baloane. Pe tot parcursul zilei de 1 iunie un fotograf profesionist le va realiza portretele  sărbătoriților zilei, care vor putea fi vizionate de pe pagina de Facebook BEBE TEI.

În plus avem o MEGA- EXTRA-GIGA- SUPER TOMBOLA la care clienții vor câștiga, pe loc, unul din cele  500 de premii: produse Nestle pentru bebelusi, jucării și produse pentru îngrijirea celor mici de la Chicco, un iepuras urias Klorane Baby, scaune Fisher, și multe alte premii, unul și unul.

Lozurile câștigătoare conțin 2 premii mari- un scaun auto Trianos Bebeconfort și un trenuleț Choo Choo Peg Perego.

Grație sponsorilor Nestle, Mustela, Sanosan, Chicco, Pierre Fabre, Klorane Baby, Bioderma, Uriage, Munchkin,Baby Calin, Molto,Fisher Price, Bebe Confort și Peg Perego, supermarketul bebelusilor, Bebe Tei Militari, este pregătit să facă din 1 iunie cea mai frumoasă Zi a Copiilor.

Pe 1 iunie, pe pagina de Facebook BEBE TEI va debuta un concurs de fotografii cu un super premiu- un scaun de masină Kinderkraft Auto Sheel. De Ziua Copilului, fiecare familie care va intra in supermarketul bebelușilor va realiza o fotografie gratuită. Aceasta va putea fi votată, timp de  o săptămână, pe pagina de Facebook a magazinului. Pe 7 iunie 2013, la ora 11.00, fotografia cu cele mai multe aprecieri, like-uri primite de la utilizatorii facebook va fi desemnata castigatoare.

 

Bebe Tei Militari a fost creat la sugestiile clientilor care locuiau foarte departe de Farmacia si Magazinul Bebe Tei, din Lacul Tei, și vine în sprijinul părinților.

Amplasat în Militari Shopping Center, în locul fostului magazin Kiabi, primul supermarket pentru bebelusi din tara vinde 6500 de produse pentru gravide, lauze, nou-nascuti si bebelusi până în trei ani, pe o suprafata de expunere de peste 1.000 de metri patrati. In plus, la Bebe Tei Militari se găsesc cele mai bune preturi de pe piata!

Mai multe informații despre Mega Petrecerea de 1 iunie pot fi accesate pe pagina noastră de Facebook, BEBE TEI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: