Beauty Salon la domiciliu

Frig – Alexia se plictiseşte în casă. Ploaie – Alexia se plictiseşte în casă. Vânt puternic – Alexia se plictiseşte în casă. Dar, de când am înfiinţat un beauty salon acasă, coafura rezistă :))

Ca să treacă timpul mai uşor pentru maimuţa mea “lăsată la vatră” din motive medicale, am pus bazele unui beauty salon la domiciliu. Şi uite aşa am descoperit o nouă afacere. Salonul nostru are, doi hair stilişti care, deja, nu mai fac faţă comenzilor. Programările se fac on-line, aici, pe blog. Preţul diferă, normal, în funcţie de complexitatea coafurii. Scutece şi gustări din partea casei 🙂 Pentru a vă convinge că suntem profesionişti şi că facem treabă bună, iată câteva dovezi.

“Opera de artă” a hair-stilistului (coafeza, mai pe româneşte) care răspunde la numele de scenă Maiii. Adică bunica maternă a Alexiei:

“Opera de artă” a hair stilistului Mammmi:

 P.S. important: cât am pus fotografiile la acest post am asistat la prima “autorecunoaştere” a Alexiei în poze. Până acum, când ne vedea că ne uităm la poze cu ea, arăta spre monitor spunând “bebe”. Acum a zis “Aesia”! He-he-he, fata mamii cea deşteaptă 🙂

8 Comments

  1. Tres chic! Ce pacat ca l-am tuns pe Costin recent, l-as fi programat si pe el la voi!:)

  2. 🙂 ce moaca de madama cocheta are Aesia ta! 😉 ..si e normal sa fie desteapta. … are deja doi ani de cunostinte acumulate! 😉
    La multi ani cu sanatate!

    … o coafai pentru petrecerea ei, nu? 😛

  3. acum vreun an jumate intrebai daca il insor pe fecior-miu cu alexia. acum intreb eu, mai e valabila propunerea????? stiu sigur ca coafura la nunta va fi IMPECABILA:)))

  4. Mamicile nu trebuie sa uite sa fie cat mai ingrijite. Iar aici intra tot ce tine de grija fata de ele, inclusiv pe plan de sanatate, diete si antrenamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close