Barbatii si tratamentele de epilare cu laser sau de remodelare corporala

Până acum, viaţa mi-a demonstrat în repetate rânduri că ideile preconcepute sunt un nor de praf. M-am convins în timp că orice e posibil şi că nu mai are rost să plec la drum cu păreri deja formate dinainte. De chestia asta m-am lovit recent. În mintea mea, saloanele de înfrumuseţare sunt frecventate în mare parte, ca să nu fiu radicală şi să spun că în exclusivitate, de doamne şi/sau domnişoare. Am văzut că după revoluţuia 89 tot mai mulţi domni merg la coafor. La coafor, nu la frizer. Ba chiar şi la manichiură! Mă rog, treaba lor, nu mă bag, nu comentez.

Sâmbătă am aflat că domnii din ziua de azi fac mai mult decât să se vopsească, penseze, coafeze, ”manichiureze”. Merg la tratamente de remodelare corporală, tratamente faciale şi epilare definitivă… Treaba asta am aflat-o la întâlnirea mamelor bloggeriţe cu minunata echipă a centrului de înfrumuseţare Biothecare Estetika Bucureşti. Şi uite aşa, directorul general al centrului, doamna Mariana Toma, mi-a mai demontat un mit…Ce s-a mai întâmplat la întâlnire puteţi afla din comunicatul de mai jos:

Centimetri în minus şi grăsime „topită” fără liposucţie? Un ten fin ca pielea de bebeluş? Fără puncte negre? Dinţi strălucitori ca în reclame? Adio păr nedorit, adio vergeturi şi riduri? Toate astea sunt posibile şi ele pot fi obţinute într-un singur loc: la centrul de înfrumuseţare Biothecare Estétika Bucureşti.

Mamele bloggeriţe au aflat acest lucru sâmbătă, pe înserat, în cadrul unei întâlniri dedicată lor. Am vrut să ne lăudăm că facem parte din marea familie Biothecare Estétika, lanţ care are mai bine de 200 de centre în întreaga lume.

Din gura Marianei Toma, directorul general, mamele bloggeriţe au aflat că fiecare persoană care apelează la serviciile Biothecare Estétika Bucureşti beneficiază de tratamente personalizate, de suport medical, că produsele cosmetice folosite pentru tratamentele faciale şi corporale sunt certificate bio, că toate persoanele care trec pentru prima oară pragul centrului beneficiază de o ofertă tentantă: două şedinţe la preţ de una.

Graţie tehnologiei de ultimă generaţie de care dispune, Biothecare Estétika Bucureşti oferă tratamente non invazive de remodelare corporală fără bisturiu (cavitaţie şi lipoliză cu laser – alternativa liposucţiei), tratamente anticelulitice, reafirmare şi tonifiere, drenaj limfatic, epilare definitivă IPL, fotoîntinerire, microdermabraziune, mezoterapie virtuală, radiofrecvenţă (unipolară şi bipolară) – alternativa liftingului facial. Biothecare Estétika Bucureşti mizează pe tratamentele de ultimă oră, pe aparatură ultramodernă, pe un colectiv profesionist, şcolit de experţii spanioli ai „centrului mamă”.

Mariana Toma a explicat, în linii mari, ce presupune fiecare dintre aceste procedeuri, însă, detalii  puteţi afla de pe site-ul centrului.

Mariana Toma (dreapta) in action

Deşi pentru mulţi centrele de înfrumuseţare sunt acele locuri unde femeile dau năvală, ei bine, doamna Mariana Toma a dezvăluit că nu puţini sunt domnii care calcă pragul centrului Biothecare Estétika Bucureşti. Pentru albire dentară, pentru remodelare corporală, chiar şi pentru IPL (epilare definitivă).

Prezente şi ele la întâlnirea cu mamele bloggeriţe, vedetele TVR Marina Almăşan şi Iuliana Marciuc, au împărăşit celor prezente impresiile lor în calitate de cliente fidele ale centrului Biothecare Estétika Bucureşti. Iuliana Marciuc, care a făcut patru şedinţe de remodelare corporală, s-a declarat uimită de rezultatul obţinut: a ajuns să-şi cumpere haine cu patru măsuri mai mici.

Marina Almăşan, care nu a călcat pragul vreunui salon de înfrumuseţare până acum, a mărturisit că a fost iremediabil cucerită de personalul „zâmbăreţ” de la Biothecare Estétika Bucureşti. Totodată, ea a povestit că în urma tratamentului de microdermoabraziune cu pulbere de diamant s-a îndrăgostit de noul ei ten mai luminos, mai fin, ca de bebeluş. Ea chiar a botezat aparatul cu ajutorul căruia se efectuează acest tratament: „aparatul pupăcios”.

Ce minuni poate face acest „pupăcios” s-a convins pe pielea ei Oana, câştigătoarea unei tombole ad hoc. Ea a plecat acasă cu un nou look, cu un ten „pufos”, după cum ea a declarat la finalul tratamentului. ”Pupăciosul” care i-a făcut un ten ca de bebeluş este acesta:

Şi pentru că ne-au răsfăţat, oferindu-ne cadouri frumoase, trebuie să le mulţumim şi sponsorilor întâlnirii, minifashion.ro şi flormarcosmetics.ro

Despre “Biothecare Estétika”

Marca “Biothecare Estétika” a conceput un sistem unic, prin care centrele sale de franciză beneficiază de sprijinul unei echipe medicale care monitorizează, recomandă şi face o analiză completă a tratamentelor din centrele deținătoare de franciză. Este un suport medical propriu și exclusiv.

Un personal profesionist cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul esteticii faciale și corporale lucrează zi de zi sub îndrumarea Dr. Rafael Herrerías Cirre (Diploma nr : 181 809 755). Revizuiesc ghidurile, întocmesc fișele clienţilor, caută soluții pentru orice problemă ivită, astfel încât obiectivul Biothecare „NICI UN SINGUR CLIENT NEMULŢUMIT” să fie atins.

Prin urmare, “Biothecare Estétika” este expresia vie a serviciilor de calitate dublate de o tehnologie de ultimă generație. Excelența în domeniu, cunoștințele și experiența profesioniștilor fac din centrele “Biothecare Estétika” singura rețea ce garantează aplicarea corectă a fiecărui tratament sub supravegherea personalului calificat.

“Medical Support System” este un serviciu gratuit atât pentru client, cât și pentru deținătorul francizei. Prin acest serviciu “Biothecare Estétika” se dovedește încă o dată lider în serviciile de Estetică Facială și Corporală.

Încrederea, garanția serviciilor și siguranța clienților săi sunt obiectivele – cheie ale politicii noastre comerciale.

Suportul medical conferă serviciilor “Biothecare Estétika” un avantaj competitiv.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d