Bad mamma, bad neighbour!

Da, eu sunt asta! Mamă rea, vecină rea. Mi-am expediat soţul şi copilul în parc, iar eu am rămas acasă singură cuc şi mi-am obligat vecinii să asculte Aerosmith, Guns n’Roses, Eric Clapton şi George Michael. Asta face parte din ciclul “Don’t try this at home”, nu?

Păi cum să nu-i expediez când aveam de călcat 2 coşuri cu rufe? Nu de alta, dar cu Alexia în casă, slabe şanse să calc mai mult de 5-6 hăinuţe pentru că, dacă ştie că sunt în altă cameră, vine la uşă şi plânge de mama focului până ies să mă joc cu ea… Aşa că am preferat să “scap” de cei doi şi să-mi văd liniştită de treabă.

Ziceţi şi voi ceva… orice 😀

6 Comments

 1. Asa e! Nu-i chip cu ei, ori pleaca ei (copilasii) afara, ori nu mai faci treaba. Dar eu cred ca ra trebui sa-i expediezi si sa mai faci si ceva pentru tine, sa te relaxezi, sa-ti faci o masca, sa asculti muzica sau pur si simplu sa stai cu picioarele in sus pe perete sau pat sau canapea, orice. Ce zici? Sau un masaj. Ah! ce bine suna! Vreau si eu. Ca mame ne cam neglijam pe noi. Ne gandim doar la ceilalti (copil si sot).
  Stai linistita ca nu esti bad mamma. Si cred ca nici bad neighbour.

  1. Vai, Alina, vorbeşti de lucruri sfinte pt mine! Nici nu mai ştiu ce e ala relaxare, masaj sau statul degeaba. :(( Din păcate ai dreptate, ne cam neglijăm noi, mamele. O veni ea şi vremea mea… pe la pensie, poate :)) Merci pt gândurile frumoase

 2. Eu ma simt bad mother cand il “abandonez” in grija bunicilor si fug cu taica-su la film…Bad neighbour n-am mai fost demult, daca sunt acasa fara bebe (adica e la plimbare, tot cu bunicii, ca taica-su nu iese cu el fara mine!) ma uit pe la vreun serial, ceva, pe vplay…

  1. He-he, n-am mai fost la un film de secole. Mai exista cinematografe? 😀 Mă bucur că îţi faci timp pentru un film, contează enorm! Din păcate, eu trebuie să scap de Alexia pentru a face treabă în casă. Ghinionul meu e că nu prea pot să o las cu bunicii – unii bolnavi, alţii stau mult prea departe. Aşa că… mă descurc cum pot.

 3. calcatul ma paste si pe mine cat de curand – sterilizarea lucrusoarelor pt Vladimir… 🙁 dar nu cred ca o sa pot pune in pactica reteta ta… 🙁

  1. Las-o cu Cindy 😀 De bine, de rău, tu mai ai pe cineva prin casă. Însă la cât de energică e Maria, ţi-ar trebui o armată pentru ea :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close