BABY EXPO de toamnă și 50 de invitații cadou

17 septembrie 2015 (chiar de ziua mea de naștere 😉 ) la Sala Polivalentă din București se dă startul celui mai mare târg pentru copii și (viitoare) mămici: BABY EXPO, ediția de toamnă. Chiar dacă m-am mutat eu la casă nouă, am zis să păstrez vechiul obicei împământenit în primul an de existență al ”Blogului mamei începătoare”, și anume acela de a vă oferi invitații la BABY EXPO.

Așadar, de azi vă puteți înscrie în cursa pentru cele 50 de invitații puse la bătaie de organizatorii târgului BABY EXPO. Ca de obicei, voi da două invitații de persoană, astfel că, la final, doar 25 de cititori se vor regăsi pe lista norocoșilor.

 

Regulamentul este simplu, rugămintea mea fiind să urmați toți pașii și, mai ales, să NU vă înscrieți de două ori pe listă. Nu de alta, dar nu este corect față de ceilalți participanți.

Deci, recapitulând: am de dat 50 de invitații la BABY EXPO, cei 25 de norocoși care vor primi câte două invitații de căciulă vor fi aleși cu ajutorul fanilor paginii de Facebook a blogului. Fără să o mai lungesc, iată și pașii pe care trebuie să îi urmați:

  1. Dați share acestei postări pe Facebook (este suficient să apăsați pe pictpgrama albastră  ”Share” de la finalul acestei postări)
  2. Daţi (dacă nu aţi făcut-o deja) Like şi Share paginii oficale de Facebook a celor de la BABY EXPO. Şi, dacă vreţi, mă puteţi „lovi” şi pe mine cu un Like la pagina de Facebook a Blogului
  3. Lăsaţi la finalul acestei postări un comentariu cu numele vostru complet (adică acela din buletin)

Înscrierile se fac în perioada 7-13 septembrie 2015, ora 21.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi la data de 14 septembrie 2015, aici, pe blog. Ca să aflați dacă sunteți printre ce 25 de norocoși, abonați-vă la postările de pe blog (formularul îl găsiți în partea de jos a ecranului) și veți primi un e-mail imediat de voi posta lista câștigătorilor.

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close