BABY EXPO – CONCURS – 50 DE INVITAŢII- 25 DE CÂŞTIGĂTORI

În zilele de 19, 20, 21 şi 22 martie 2015, Sala Polivalentă din Bucureşti va fi gazda tradiţionalului BABY EXPO, târg dedicat copiilor între 0 şi 5 ani, mămicilor şi viitoarelor mămici. La fel de tradiţional este şi concursul prin care vă ofer invitaţii la acest târg.

Ca de fiecare dată, organizatorii pun la bătaie 50 de invitaţii pentru Blogul mamei începătoare. Şi tot ca de fiecare dată, ofer doritorilor, prin concurs, câte două invitaţii de căciulă (valabile pentru două persoane, deci), adică vor fi 25 de norocoşi.

Regulamentul este și el același ca la concursurille precedente, rugămintea mea fiind să URMAȚI TOȚI PAȘII și, mai ales, să NU vă înscrieți de două ori pe listă. Nu de alta, dar nu e corect față de ceilalți participanți.

Deci, recapitulând: am de dat 50 de invitații la BABY EXPO, cu ajutorul lui random.org, voi alege 25 de câștigători, care vor primi câte două invitații de căciulă. Fără să o mai lungesc, iată și pașii pe care trebuie să îi urmați:

  1. daţi share acestui post pe pagina voastră de Facebook, adică puneţi un link cu pagina acesta pe pagina personală de FB sau pe blog. Sau apăsaţi direct pe pictograma albastră cu litera F de la finalul acestei postări, apoi click pe butonul “Share this”.
  2. daţi (dacă nu aţi făcut-o deja) Like şi Share paginii oficale de Facebook a celor de la BABY EXPO. Şi, dacă vreţi, mă puteţi „lovi” şi pe mine cu un Like la pagina oficială de Facebook a Blogului mamei începătoare
  3. Lăsaţi la finalul acestei postări un comentariu cu numele vostru complet (adică acela din buletin)

Înscrierile se fac în perioada 2-10 martie 2015, ora 21.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi la dat ade 13 martie 2015, aici, pe blog.

46 Comments

      1. eu il port degeaba, nu-l folosesc niciodata, nu-mi place deloc…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: