Baby Expo. Bucureşti. Septembrie 2011

22, 23, 24 şi 25 septembrie 2011 sunt zile dedicate shoppingului. Să nu spuneţi că nu v-am zis! 😀 În această perioadă va avea loc la Bucureşti, cea de-a 32-a ediţie Baby Expo, binecunoscutul târg dedicat gravidelor şi copiilor. Locul “crimei” e acelaşi: Sala Polivalentă (se ajunge fie prin Orăşelul copiilor, fie pe lângă Palatul Copiilor (acesta e singurul drum pe care au acces autoturismele). Programul ediţiei de toamnă Baby Expo este de la ora 10.00 la 19.00, mai puţin duminică, în ultima zi de târg, când porţile se vor închide la ora 16.00.

5 Comments

  1. Chiar locul crimei, imi pare rau s-o spun, dar mamele nu sunt deloc civilizate, tarasc copiii intr-un astfel de loc aglomerat si nu le pasa deloc de plansetele acestora si de implorarea acestora de a pleca de acolo.

    1. Alina, doar unele, nu toate fac aşa. De exemplu, de câte ori am fost şi Alexia a început să plângă, am încercat sa rezolv problema. Dacă nimic din ce am încercat nu a avut rezultat, în secunda 2 am plecat. Şi mai gândeşte-te la un aspect: nu toate mamele îşi permit să lase copilul cu o bonă sau să plătească pe cineva ca să poată veni singure la târg. Sau, pur şi simplu, chiar nu au cu cine să îşi lase copilul preţ de o oră-două. Mai e un aspect: dacă vrei să iei ceva pt copil şi ai nevoie de prezenţa lui pentru a proba, tot trebuie să îl iei cu tine. Copiii plâng, că de aceea sunt copii. Unii se răsfaţă, aşţii sunt speriaţi de aglomeraţie, ori vor să meargă pe jos, nu în căruţ, ori le e foame, sete, somn… Plânsul e inevitabil. Dacă îl apucă plânsul pe la standul din “fundul curţii”, până ajunge mama cu el la ieşire e ceva drum, timp în care copilul continuă să plângă, oricât încerci tu să îi explici că te îndrepţi spe ieşire, până nu se vede ieşit, nu tace…
      Sincer, generalizarea ta nu mi se pare deloc corectă, fără supărare

  2. Ce bine ca mi-ati adus aminte de Baby Expo, chiar ma intrebam acum dupa vacantza, cand va fi urmatorul. Ma duc sa-mi iau kitul de celule stem de la Cryo-Save si un cariucior de la STOKKE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close