Autografe Zurlii pentru fiecare copil

Nu aţi uitat că pe 31 mai avem întâlnire la Sala Palatului din Bucureşti? La primul dintr-o lungă serie (sunt convinsă) de spectacole marca Zurli ce se vor desfăşura în acest spaţiu: ”Zboară, zboară Vrăjimăturică”. Gaşca Zurli a pregătit o surpriză pentru fiecare copil ce va păşi în Sala Palatului: un jurnal cu autografe. Deja ”Zurliii” au început să semneze aceste caiete speciale, ca până la 31 mai să  ”dovedească” toate cele 3000 de exemplare ce vor fi împărţite spectatorilor:).

“Jurnalul cu autografe” este un caiet pregătit special pentru acest eveniment, el nu se va găsi decât în ziua spectacolului și este unul dintre cadourile pe care le vor primi copiii care vor alege să-și petreacă împreună cu părinții lor ziua de 31 mai alături de Gașca Zurli, spune Mirela Retegan. Un alt cadou este o întâlnire cu Gașca Zurli a copiilor și părinților care își vor achiziționa bilete la categoria VIP. La fel ca acest spectacol, va fi o întâlnire memorabilă de care-și vor aminti zâmbind toată viața.

Mirela Retegan este și autoarea poveștii care stă la baza scenariului acestui spectacol și care va fi ilustrată pentru prima dată în România cu desenele celor mai îndrăgite personaje românești pentru copii. Cartea va fi disponibilă pentru public odată cu spectacolul din 31 mai și va fi însoțită și de un audiobook cu vocile personajelor.

Aşadar, 31 mnai 2015, ora 11.00, Sala Palatului, spectacolul Zboară, Zboară, Vrăjimăturică. Bilete s-au pus în vânzare pe eventim.ro și la casieria Sălii Palatului.

6 Comments

  1. Supeeer….dar oare cei din alte localitati vor putea beneficia de o astfel de surpriza? Si Castanuta mea ar dori sa primeasca un astfel de caietel ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close