Au venit cadourile de la Bea

Declar aceasta săptămâna răsfăţului suprem. De ce? Simplu. Ieri, după ce am aflat că am câştigat concursul organizat de punctfoto.ro, am mai primit un cadou. De cum a intrat Tibi pe uşă, i-am dat vestea cea mare legată de concursul sus amintit. “Alt concurs? Şi cu ăsta ce e?” întreabă el, arătându-mi un pachet alb. Mă uit la adresa expeditorului şi îmi pică fisa: e premiul câştigat la concursul organizat de draga de Bea. Nerăbdătoare şi emoţionată ca un copil, am zmuls cadoul din mâna lui Tibi, i-am pus camera în braţe şi, împreună cu Şefa, am desfăcut cadoul de la Bea. Ce am găsit înăuntru a fost o adevărată desfătare, un răsfăţ olfactiv – dacă pot spune aşa. De ce? Păi cum să nu te dea pe spate parfumul absolut “delicios” al săpunului cu scorţişoară, sau cel al gelului de duş “Lime & Neroli“, ori al deodorantului solid “My refresh“? Săpunul, de cum l-am mirosit, mi-a venit să gust din el, asta pentru că sunt înnebunită după scorţişoară, pe care aş folosi-o şi la mâncare, nu doar la deserturi. Deodorantul solid miroase fantastic! Iar în combinaţie cu gelul de duş, rezultă ceva divin. Iar azi am avut chiar ocazia să testez această combinaţie, pentru că dimineaţă am fost cu Alexia să îi refac nişte analize (despre asta vom vorbi la momentul potrivit). Aşa că, după duşul de dimineaţă cu gelul de la Bea, am aplicat deodorantul. Vreau să vă spun că pielea miroase  atât de bine, iar parfumul persistă bine merci. Imaginaţi-vă dimineaţa, într-un autobuz bucureştean aglomerat, cât de bine e să îţi simţi parfumul fresh dominând multitudinea de alte mirosuri nu tocmai plăcute. Nu vă gândiţi că  miroseam ca o parfumerie. Nicidecum. Nu râdeţi, vă rog, de ceea ce vă voi spune:  când simţeam câte un “parfum cristian dihor” , pur şi simplu îmi băgam nasul în piele şi scăpam de chin – eu sunt una dintre cele mai nefericite călătoare cu autobuzul pt că am 1,5m şi, e regulă, nimeresc lângă cineva certat cu apa & săpunul care se ţine de bara de sus… BLEAH! Aşa că, săru-mâna tanti Bea pentru cadouri!!!!!

Ah, iată şi 2 filmuleţe din timpul oeraţiunii “desfăcutul cadoului”

Cât am vorbit eu la telefon, Alexia şi-a făcut de lucru:

Apoi ne-am distrat împreună:

9 Comments

  1. Sunt de acord cu tine: sapunul si scortisoara e clar preferatul meu, gelul de dus mi-a placut din prima, iar recent am primit si eu deodorantul care e foarte fresh!
    Sa incerci si sapunul de lux cu ciocolata si menta…un deliciu!:)

  2. Felicitari,mamico!Sa-ti fie de bine!Stiu ce talentata e draga Bea,asa ca sunt convinsa de calitate produselor.Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: