cadouri de mos craciun-foto pixabay

Ați cumpărat deja cadouri de Moș Crăciun? CONCURS de sărbătoare

CONCURS ÎNCHEIAT!

Nu știu voi, dar eu mereu mă trezesc în ultimul moment să fac lista de cadouri de Moș Crăciun. Și, cum las totul pe mai târziu, invariabil ajung să mă calc în picioare prin magazine cu mulți alți întârziați ca mine. Anul acesta, însă, am schimbat macazul. Am ales să fac cumpărături online. Fără înghesuială în magazine, fără nervi la coadă la casă, fără să mă bat cu alții la raft pentru ultimul produs. Ce să mai, simplu ca ”bună ziua”. Relaxare totală! Și timp câștigat.

Comod, când în fața laptopului, când pe telefon, am navigat pe internet până am găsit ceva pe placul meu. Ceva care să nu mă usture la buzunare, în primul rând. Căci, vrem nu vrem, pentru mulți dintre noi banii sunt primul criteriu în funcție de care alegem cadourile.

Cum ziceam, anul acesta am făcut cumpărături exclusiv online. Plecând de la lista (destul de mare) Alexiei cu daruri pe care vrea să i le aducă Moș Crăciun, am căutat pe ”sfântul Google” tot felul de nebunii cu Soy Luna. Bine, nu am cum să ”onorez” toate cele trecute de ea pe listă 😉

lista alexia cadouri de mos craciun

Recunosc, m-am temut că mă vor băga în faliment cadourile astea ”de firmă”. Dar numai gândul cât de fericită va fi fata mea la vederea produselor cu Soy Luna mi-am zis că merită ”sacrificiul”. Astea au fost primele mele gânduri. Până am dat de happyschool.ro. Vreo două zile m-am tot uitat pe site, am analizat, am comparat, am calculat… Apoi am tras linie. Și o concluzie: să plasez comanda.

Am luat acest ghiozdan, această umbrelă și acest set drăguț ce conține ștampile, jurnal, radieră, pix, ceas. Acum că v-am zis ce i-am luat, vă rog frumos să nu-i spuneți Alexiei, da? 😉

colaj cadouri de craciun

Odată plasată comanda, m-am gândit că aș putea să fac o bucurie și altor copii, nu doar fetei mele. Așa s-a născut ideea unui concurs. Astfel, cei de la happyschool.ro oferă trei vouchere de cumpărături pentru a vă ajuta să luați copiilor cadouri de Moș Crăciun. Acuș-acuș vin și detaliile.

Premii

Trei vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei fiecare.

Ce trebuie să faceți

În concurs se pot înscrie doar cetățeni de pe teritoriul României, care au împlinit 18 ani.

Intrați pe happyschool.ro, alegeți ce cadouri de Moș Crăciun vreți să faceți copiilor. Apoi reveniți aici, pe blog, lăsați un comentariu la finalul acestui articol cu numele vostru din buletin și cu linkul/linkurile către produsul/produsele ales/alese. Poate fi un link, două, nouă…

Dați like și paginii de Facebook a celor de la happyschool.ro

Perioada concursului

Concursul se desfășoară în perioada 7-16 decembrie 2017.

Câștigătorii

Cei trei câștigători care vor primi câte un voucher în valoare de 50 de lei fiecare vor fi aleși cu ajutorul random.org. Numele lor vor fi anunțate pe data de 17 decembrie 2017, aici, pe blog.

Precizări importante

Câștigătorii vor primi un cod personalizat pe care să îl folosească la momentul finalizării comenzii, astfel încât să beneficieze de voucherul în valoare de 50 de lei/persoană.

Voucherul este valabil pana la data de 07.01.2018. ATENȚIE! Ultima livrare din 2017 va fi pe data de 22.12.2017 (pentru comenzi plasate până pe 21.12.2017). Livrările vor fi reluate pe data de 04.01.2018. Indicat ar fi, pentru a evita aglomerația (curierii sunt full în perioada asta) să plasați comanda până pe 19 decembrie ora 12:00. Astfel, coletul va ajunge la timp pentru a fi așezat sub bradul de Crăciun 😉

Premiile se vor acorda în limita stocului disponibil. Dacă produsul/produsele nu mai există pe stoc, puteți alege altceva.

Voucherul nu poate fi înlocuit cu valoarea lui în bani. Dacă valoarea totală a comenzii depășește suma de 50 de lei a voucherului, diferența o achită câștigătorul.

Costul expedierii produselor va fi suportat de către happyschool.ro.


Despre happyschool.ro

Happyschool.ro este marcă înregistrată a Total Office Trading SRL – principalul producător și distribuitor de articole școlare cu licențe din România.

Site-ul s-a născut din dorința de a fi mai aproape de clienții nostri și de a le oferi posibilitatea să găsească aici toate articolele pe care echipa noastră le creează pentru copii, la cele mai mici prețuri din piață.

Toate produsele de pe site sunt create de echipa noastră de designeri și, bineînțeles, fiind articole cu licență, respectă toate standardele de calitate ale UE.

Pentru că vrem să ținem pasul cu cerințele micilor nostri clienți, de două ori pe an desfășurăm sondaje de opinie în diferite școli din București și din țară. Oferim copiilor cadouri și îi rugăm să ne spună care sunt personajele lor preferate și ce produse ar vrea să aibă cu aceste personaje.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Close