Atelierul de Cosițe Urbane revine. Gratuit! 

După ediția de succes de anul trecut, Atelierul Cosițe Urbane revine duminică, 17 mai, de la 11:30, la târgul Bounty Fair, pentru mămicile și fetițele în căutarea unei activități creative pentru weekend. Participarea este gratuită, susținută de organizatorii de petreceri pentru copii BluParty. Atelierul este recomandat fetițelor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.

În cadrul atelierului, mămicile pasionate de împletiturile inspirate din faimosul serial Game of Thrones sau de spicurile din tradițiile românești, pot învăța împreună cu fetițele lor mai multe împletituri de bază cu ar fi coada de pește, spicul sau împletitura cascadă.

Participanții vor învăța și câteva tehnici de relaxare și generare a energiei pozitive prin jocuri și exerciții, menite să le scape de grijile urbane și să le stimuleze latura creativă.

Atelierul este coordonat de Irina Latiș, supranumită și „Urban Hair Whisperer”, mamă a două fetițe.

“Mi-am descoperit harul pentru împletit cosițe în copilărie când, urmărind-o pe mama împletindu-ne cosițele mie și surorii mele, am realizat cu uimire că degetele mele pur și simplu știu ce au de făcut.”, ne mărturisește Irina Latis.

Sunt disponibile 20 de locuri, iar participarea este gratuită.

Data: duminică, 17 mai 2015

Intervalul orar: 11:30-13:30

Locația: Casa Universitarilor, Str. Dionisie Lupu, nr. 46, zona Grădina Icoanei, în cadrul Târgului Bounty Fair.

Intrare: liberă (în limita locurilor disponibile)

Participanți: 20 de perechi mamă- fiică

Vârsta copiilor: recomandat pentru 6-12 ani

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close