Atelier de ţopăială pentru pici şi mămici (opţional pentru tătici)

Ne palce atât de tare la Sarida Kids Club, că greu ne mai dăm duse de acolo! Dacă la dactilopictură încă mai avem de lucrat la capitolul comunicare&colaborare, la ţopăială ne înţelegem perfect. După ce (ne-)am mâzgălit la cusrul de dactilopictură am fost invitate la ”Atelierul de integrare pentru copii cu vârste între 1,5 şi 3 ani”. ”Atelierul de ţopăială”, cum îmi place mie să-i spun. Dacă la al treilea curs de dactilopictură am avut ceva probleme de comunicare cu Alexia, ei bine, la atelierul de ţopăială a fost foarte receptivă. A colaborat bine atât cu mine, dar şi cu Cristina, capul răutăţilor, cea care dădea tonul 🙂 Şi, ce a fost cel mai important, Alexia nu s-a certat cu nici un copil din sală! Dacă un copil s-a băgat peste pătrăţica ei, nu a comentat. Când un copil i-a luat-o înainte să se strecoare printre picioarele noastre, şi-a aşteptat rândul. Când a trebuit să se ascundă sub scaun, nu a comentat că peste ea au mai venit alţi doi copii (de regulă nu-i place la înghesuială. Dacă e prima într-un loc, automat, acel loc e al ei şi nimeni nu mai are voie acolo).

Dacă ar fi să fac un top al activităţilor care i-au plăcut cel mai tare, acestea ar fi:

3. Ţopăitul pe pătrăţele

67622_277679965707325_391644253_n

2. Alergatul în jurul scaunelor

 DSC08716

1. Strângerea petalelor de pe jos.

 DSC08724

Atât de mult i-a plăcut să adune petelele de pe jos, încât, după ce Cristina a dat ”stingerea”, ceilalţi părinţi şi copii au plecat, Alexia nu a vrut să plece până nu a strâns TOATE petalele de pe jos.

Mai multe imagini de la ”Atelierul de integrare pentru copii cu vârste între 1,5 şi 3 ani” găsiţi aici, pe pagina de Facebook a celor ce la Sarida Kids Club.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: