Asta da amintire!

Ştiţi, cred, cât de tare mi-am dorit o şedinţă foto în 3. Ştiţi şi că, datorită ajutorului vostru (şi vreau să vă mulţumesc încă o dată pentru voturile acordate), am câştigat acestă şedinţă la concursul ogranizat pe blogul lui Gabi şi pe pagina de FB a celor de la punctfoto.ro. Ei bine, acum fix o săptămână, ne-am îmbrăcat frumos şi am mers cu picea la Grădina Botanică pentru a ne lăsa fotografiaţi de Bogdan. Ne-am distrat pe cinste: am mrosit flori, am hrănit raţele, am alergat, am adunat pliante de pe jos, am tras de flori, am spart baloane de săpun… Ce să mai, a fost superb. Iar rezultatul îl puteţi vedea aici. Vinovat de poze se face Bogdan, capul răutăţilor de la punctfoto.ro. MULŢUMIM! Acum avem ceea ce mi-am dorit enorm: nişte fotografii superbe de familie cu care să ne lăudăm. Vă mulţumim, din nou!

10 Comments

  1. Cat de frumos…Bravo!
    Ai o familie superba!
    Sa fiti sanatosi si fericiti!

  2. Am vazut pozele, sunt minunate, iar voi o familie tare frumoasa! Felicitari si lui Bogdan care a surprins atat de multe ipostaze deosebite cu voi trei!

    1. Mulţumim frumos, Cris. Bogdan a avut ceva de furcă… a trebuit să alerge, să se tăvălească, să se mişte cu viteza luminii – pt că picea nu stătea mai deloc “la cadru”. Aşa că toată munca grea el a făcut-o. Şi a făcut o treabă super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: