Aşa s-a citit în iarbă

S-a încheiat şi cea de-a treia ediţie de citit la firul ierbii. Ediţia de toamnă Citim în iarbă, ce s-a desfăşurat în Parcul Herăstrău, a adunat peste 400 de copii, însoţiţi de părinţi sau bunici.

„Am avut lectură în aer liber, ateliere de teatru şi pictură cu Step by Step şi Grădiniţa Bambi, schimb de cărţi cu www.bookblog.ro , Teatrul Zurli, bibliotecă în aer liber de la Editura Litera” spune Laura Ivăncioiu din partea Deci se poate, organizatorul evenimentului.

Participanţii au primit sute de cadouri frumoase de la sponsorii Banca Românească şi Orange, dar şi de la parteneri: La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen şi Litera.

De data aceasta, noi am absentat motivat. Dar asta nu înseamnă că nu vă pot arăta cum s-a citit la firul ierbii… Mă bucur foarte tare că vremea a ţinut cu organizatorii şi cu cei dornici să citească în aer liber.

 

 

 Parteneri media: 24 Fun, Bebelu, Femeia de azi, Ioana, Ring, Tango, 121.ro, blogulmameiincepatoare, clubulbebelusilor.ro, cojocarii.ro, copiisimamici.ro, copilul.ro, egirl.ro, eva.ro, femeia.ro, gokid.ro, mami.ro, mamicamea.ro, mamicaurbana.ro, meseriadeparinte.ro, qbebe.ro, sfatulparintilor.ro,suete.ro.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close