Aplicaţia Violetta

Ok, recunosc, noi nu ne uităm la Violetta. Încă nu facem parte din target. Dar printre voi sunt sigură că sunt părinţi cu copii (fete, cred, în cea mai mare parte) care se uită la serialul Violetta, pe Disney Channel. Ei, bine, vouă, fanilor acestui serial, vreau să vă dau o veste: Violetta poate fi şi pe telefoanele voastre, sau ale copiilor, dacă le-aţi luat smartphone.

Asta pentru că Disney a lansat o aplicaţie, Aventura Muzicală a Violettei, disponibilă acum în şi Google Play pentru 3.59 euro.
Aplicaţia permite fanilor serialului Violetta să intre în pielea personajului principal şi să-i descopere casa şi faimosul Studio On Beat, reproduse fidel printr-o grafică atragătoare, şi să întâlnească alte personaje îndrăgite din serial.

Fiind destinată fetelor cu vârste între 6 şi 12 ani, Aventura Muzicală a Violettei le provoacă pe fane să accepte provocări amuzante alături de vedeta programului, să îi descopere lumea şi să aibă parte de un mini joc dedicat ei. Iar cei care îndrăgesc muzica, îşi pot testa talentul interpretând piesele Violettei.

Fanii nu trebuie să se îngrijoreze atunci când aparatul de pe care accesează aplicaţia se închide neaşteptat. Nivelul la care au ajuns în joc se păstrează automat! Nu rămâne decât să se distreze cu Violeta şi prietenii săi!

12 Comments

  1. eu ma uit in fiecare zi la violetta si as vrea sa privesc si sezonul 3 imi place foarte mult duelul dintre vio si ludmi

  2. Violetta e serialul meu preferat! Dar sper ca aplicatia o sa devina gratuita.tata a zis ca pot descarca aplicatia prin smarphone-ul lui, dar sa fie aplicatie gratuita.

  3. imi place foarte mult violrtta si cand ascult piesele ei imi vine sa plang :* :* :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close