Am primit, am folosit şi m-au cucerit. Acum vă ofer şi vouă şansa să încercaţi Biorigine

 

Cred că se face luna de când am primit spre testare câteva din produsele bio pe care Adina, mămica lui David, un băieţel de doar 3 ani, le aduce în România tocmai din Franța.

Înainte să râmână gravidă şi le procura singură, în căltoriile ei în ţara îndrăgostiților. Aducea şi pentru prietenii care îi dădeau liste interminabile. Odată cu venirea pe lume a copilaşului, călătoriile în Franţa s-au redus. Apoi, la sugestia prietenilor, şi-a făcut o firmă prin care să aducă în România produsele de care ea s-a îndrăgostit şi la care n-a vrut să renunţe. Ba chiar a „corupt“ şi alte persoane să le folosească, printre care mă număr şi eu. Şi, sper, şi voi, căci Biorigine vă invită la concurs.
Însă, înainte de acesta, vreau să vă spun părerea mea despre produsele pe care le-am testat. Asta ca să vă băgaţi în cursă în cunoştinţă de cauză.

Mai întâi să-ncep cu şamponul organic ultradelicat “Alphanova”.  Adina mi-a spus că îl foloseşte fără teamă pentru copilul ei încă din primele lui zile de viaţă. Dar a recunoscut că şi ea se spală cu el. Aşa că am acceptat să-l testez. M-a atras la el nu doar faptul că e bio, ci acela că scrie că descurcă părul. Cum Alexiei i se încurcă pleata foarte tare, am zis hai să-l încerc şi p-ăsta. La câte şampoane „descâlcitoare“ am încercat, unul în plus nu strică. Măcar ăsta e bio, nu? De la prima aplicare am observat aşa:

— face multă spumă
— e bine să pui cantitate mică în palmă dacă vrei să speli copilul pe cap şi nu să-l îmbăiezi într-o cadă plină cu spumă
— se limpezeşte foarte uşor
— părul se usucă mai repede
— NU SE MAI ÎNCURCĂ PĂRUL
— uscat, părul e mai lucios
După mai multe aplicări, efectele au rămas aceleaşi, aşa că am devenit fanul acestui şampon. Adina, ai suficient stoc, căci intenționez să mă abonez la tine până s-o mărita fii-mea? Sau, măcar, până creşte şi descoperă ea alt şampon…

Al doilea produs Biorigine testat este şamponul solid antimătreaţă “Ma Provence”. Ăsta e pentru adulţi. O floricică de şampon, care a venit la pachet şi cu un suport de care să-l agăţi pe peretele din baie.

   

În instrucţiuni se precizează că e suficient să „pălmuieşti“ floricica, apoi să-ţi dai palme-n cap cu spuma creată… Bine, ok, nu scrie aşa, dar cred că aţi prins ideea. Am respectat eu instrucţiunile, doar că după două rânduri de palme nu aveam suficient clăbuc pe podoaba capilară, aşa că am luat-o bătrâneşte. Adică m-am dat cu floricica direct pe păr, ca pe vremea când mă spălam cu săpun de casă. N-am mai avut nevoie de balsam după ce m-am spălat cu acest produs care a băgat spaima în nenorocita aia de mătreaţă…

Iar cel de-al treilea produs testat şi care m-a încântat este săpunul solid cu ulei de argan. Săpun organic cu ulei de argan “Ma Provence”, pe numele lui oficial.  M-a încântat la el faptul că, după utilizare, n-am mai avut pielea uscată, albicioasă, ca după săpunul obişnuit pe care îl foloseam.

Mai multe detalii despre aceste produse aflaţi accesând linkurile din prezentare.

Urmează, în curând, concursul Biorigine!

8 Comments

  1. Hey, as vrea si eu 🙂 cum comand si unde vad preturi? Pup fetele frumoase :-*

  2. Am mai auzit despre produse, sampon solid n-am incercat niciodata. Si eu am probleme cu matreata, numai asta n-am incercat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close