Am fost o DIVĂ și mai vreau

După o luuuungă, interminabilă perioadă de dezamăgiri, amărăciuni, supărări am avut o zi în care mi-am adus aminte cum e să îmi placă de mine, să îmi fie greu să îmi desprind privirea de la reflexia mea în oglindă, în geam, în ecranul telefonului. Am fost puțin cam narcisistă, recunosc, dar mi-a prins bine.

Au trecut mai bine de două săptămâni de la momentul despre care vorbesc şi încă mă minunez de câtă bucurie mi-a putut produce o joacă. O joacă de-a starul de serial tv, cu un makeup artist talentat, câteva haine şi accesorii rupte din film, un fotograf profesionist şi un decor pe măsură.

Mai mult împinsă de la spate de colegul meu, Gelu (îl veți vedea în poză), am pășit în studioul foto al redacției, unde se aflau fetele de la postul tv DIVA. Erau ”în caravană”, una al cărei scop a fost de a transforma fetele din redacții în… dive. O frumoasă campanie de promovare a serialului ”Nashville: Orașul muzicii”, ce va avea premiera la data de 29 februarie (dar despre asta voi povesti ceva mai încolo, acum e rândul meu să fiu divă 😉 ).

Cum ziceam, am intrat în studioul foto de parcă mergeam la tăiere. Recunosc, nu aveam chef de nimic. M-am așezat pe scaun în dreptul unei tipe cu zâmbet larg, asta după ce tot insista: ”Hai, curaj! Nu are ce să se întâmple rău… Hai să te distrezi”. Era Irina, make up artist.  I-am spus că vreau un machiaj discret, cât mai discret, căci așa sunt eu obișnuită. Ea a zis da, s-a pus pe dat jos tencuiala de pe fața mea, m-a privit din toate unghiurile, a mijit ochii de câteva ori, apoi a strigat de parcă ar fi descoperit… lumea: ”Gata! Știu! O să îți placă!”. ”Doamne ajută! Cine știe ce mi-o mai face și asta pe față! Sper să se ia repede”, îmi ziceam eu. Mai bine de o oră fata asta a lucrat la fața mea, a pus nșpe mii de chestii, fond de ten, corector, culoare, sclipici, rimel, tuș, gene false, ruj, fard de sprâncene… da’ nici eu nu mai știu ce a pus pe fața mea. O oră și ceva în care nu m-a lăsat să văd ce tot face ea acolo. ”Sunt perfecționistă, nu vreau să îmi scape cel mai mic detaliu”, mi-a explicat Irina de ce i-a luat atât de mult.

Am descoperit abia la final, iar reacția a fost… un ”ăăăăăăăă”. Unul de bun augur, firește. Nu credeam că pot arăta atâââât de mișto! Hai că deja pare că mă laud 😉 Dar, știți ce, de ce să nu mă laud? ‘poi arătam chiar bine! Și asta datorită, grație și mulțumită (nu m-am putut decide doar asupra uneia dintre prepozițiile dativului, da?) Irinei.

Buuun, șocată de moaca mea cea nouă și plăcută, am purces spre garderobă, în căutarea hainelor XXL. Am găsit o pelerină faină, pe care am accesorizat-o cu o pălărie și cizme lungi. Păcat că nu am avut cal 😉 Am luat chitara-n mână și am început să mă prostesc. A fost fain, tare fain! O gură de oxigen, o pauză de la griji și frământări! So, mulțam Cristiana de la Diva, mulțam Irina Cajvaneanu pentru make up, și mulțam Alexandra Calafeteanu și NISSA pentru ținute! Mi-a plăcut să mă joc de-a diva cu voi 😉

âBun, acum să vă spun, așa cum am promis, câte ceva despre serialul din care a fost inspirat jocul de mai sus.

Serialul Nashville: Orașul muzicii introduce publicul în lumea captivantă a muzicii country, plină de putere, talent, sex, dragoste, dezamăgiri şi iertare. Va avea premiera exclusiv la DIVA luni, 29 februarie, cu două episoade difuzate de la ora 21:00. Serialul este creat de scenarista laureată cu Oscar Callie Khouri (Thelma şi Louise) şi include, pe coloana sonoră, melodii originale compuse de nume cunoscute şi debutante din industria muzicală şi cântate de protagoniştii din serial.

Filmat integral în Nashville (Tennessee), serialul le prezintă, în rolurile principale, pe Connie Britton (American Horror Story) și Hayden Panettiere (Heroes), ce întruchipează două regine  ale muzicii country, care se luptă pentru o singură coroană.

serial diva

În centrul poveștii este Rayna Jaymes (Connie Britton), o legendă a scenei muzicale, care a fost una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din industrie în ultimii 20 de ani, și care descoperă că pasiunea ei pentru muzică nu este de ajuns pentru a ţine pasul cu noua generaţie de tinere talente care sunt în stare de orice pentru a deveni celebre.

Juliette Barnes (Hayden Panettiere) este o tânără cântăreaţă sexy, cu atitudine, care nu va lăsa pe nimeni să stea în calea celebrităţii ei, cu atât mai puţin pe Rayna James. Pe drumul spre succes, o serie de întâmplări vor arunca o umbră peste imaginea ei de fată cuminte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: