spectacol-craciun-Gasca-Zurli

Am de făcut două anunțuri „zurlicești”: CD Zurli și spectacol Gașca Zurli

Atențiune, atențiune! Mămicuțe și tăticuți, bunicuțe și bunicuți, nașe și nășicuți, dar și voi, unchi și mătușici, am de făcut două aunțuri ”zurlicești”. Se lansează un nou CD Zurli și a începtut numărătoarea inversă pentru spectacolul Zurli de Crăciun! Să le iau pe rând, zic!

Gașca Zurli lansează CD-ul “Puterea Zâmbetului”!

Începând de luni, 26 noiembrie 2018, cele mai noi cântece de la Gașca Zurli se găsesc și pe CD. Albumul “Puterea Zâmbetului” este disponibil la chioșcurile de ziare din țară, împreună cu Gazeta Sporturilor. Iar dacă nu mai găsiți ziarul la chioșcuri, nu-i bai. Îl veți putea comanda și online, de Magazinul Zurli.

Eu îți dau un zâmbet”, “Cine este Bravo?”, “Mulțumesc”, “Desenează-ți lumea ta”, “Bucătărașul Zurli”, “Pupici cu sclipici” sau “Antante”. Astea sunt câteva dintre cântecele de pe CD-ul ”Puterea Zâmbetului”.

Spectacol Gașca Zurli de Crăciun – „Zâmbetul din cutie”!

Pe 04 decembrie 2018, de la ora 18.00, la SALA PALATULUI din București, Gașca Zurli vă așteaptă la „Zâmbetul din cutie”. Acesta este un spectacol care îi învață pe cei mici despre generozitate. Iar oamenilor mari le reamintește că să fii bun este o alegere, că atunci când dăruiești o faci cu tot sufletul, iar astfel, o bucățică din sufletul tău merge la cei din jur.

spectacol-GASCA-ZURLI-ZAMBETUL-DIN-CUTIE

Fetița Zurli este nerăbdătoare să vadă ce cadouri îi așează Moșul sub brad anul acesta. Vrăjimăturica este în formă de zile mari și face curățenie în toată casa. Bucătărașul Zurli și Lulu îi pregătesc Moșului o gustare, ca el să prindă puteri și să poată ajunge la toți copiii din lume. Zdrăngănel cântă colinde la chitară. Truli și Clopoțel îl așteaptă pe Mulțumesc, să împodobească bradul de Crăciun.

 Pe 4 decembrie mergem la Sala Palatului, să redesenăm mii de zâmbete pe fețele copiilor din România. Nu puteam încheia anul fără un mare spectacol Gașca Zurli, în București. Sunt foarte fericită că oameni de toate vârstele au spiritul Zurli în ei, sunt oameni pe care îi iubim și ne iubesc. Sunt oamenii care au crezut în visul meu și care fac povestea Zurli să meargă mai departe. Lor le promit cel mai frumos spectacol de Crăciun!, a declarat Mirela Reteganfondatorul Zurli.

Preț bilete la spectacolul Zurli ”Zâmbetul din cutie”

Biletele s-au pus în vânzare pe  Bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

  • Categoria 4 – 45 lei
  • Categoria 3- 60 lei
  • Bilete categoria 2- 90 lei
  • Categoria 1- 150 lei

INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

Precizări importante:

  1.  Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
  2.  Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
  3.  Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
  4.  După începererea spectacolului nu mai este permis accesul in locatia evenimentului – Sala Palatului!
  5.  Atenție, se filmează!
  6.  Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile pe zurli.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close