Am de dat 60 de invitații la BABY EXPO & BABY Education

Notați în calendar, agendă, telefon, puneți-vă reminder pentru zilele 25, 26, 27 și 28 septembrie 2014. V-am făcut program, dacă sunteți prin/din București. Mergeți la BABY EXPO, Ediția 43 de Toamnă, la Sala Polivalentă. Noutatea ediției de toamnă este organizarea evenimentului BABY Education, care se adresează familiilor cu copii până în 8 ani, dornici să se informeze și să aleagă programele educativ-distractive potrivite vârstei copilului lor.

BABY Education se desfășoară în zilele de 25-26-27-28 Septembrie, la Sala Polivalentă din București, în cadrul salonului  BABY EXPO.

BABY Education reunește ofertele educaționale de cursuri de limbi străine, actorie, muzică, dans, pictură, activități recreative, softuri educaționale și ofertele grădinițelor private.

Salonul se împarte în 3 secțiuni : standurile pentru prezentarea ofertelor educaționale, spațiul dedicat atelierelor și activităților pentru copii și podiumul pentru desfășurarea concursurilor, demonstrațiilor sportive, spectacolelor de teatru, magie etc.

Pentru a descoperi toate noutățile ediției de toamnă a BABY EXPO, mergeți la Sala Polivalentă în zilele de 25, 26 și 27 septembrie, între orele 10.00-19.00, iar duminică, 28 septembrie între orele 10.00 – 16.00.

 

Acum că v-am făcut curioși, sunt convinsă că veți dori să vă înscrieți în ”cursa” pentru cele 60 de invitații pe care le pun la bătaie mulțumită organizatorilor BABY EXPO. Ca și dățile trecute, ofer câte două invitații de persoană, pentru că mai mult ca sigur doriți să mergeți însoțiți/însoțite la BABY EXPO. Regulamentul e și el același ca la edițiile precedente ale târgului pentru părinți și copii, rugămințile mele fiind să URMAȚI TOȚI PAȘII și, mai ales, să NU vă înscrieți de două ori pe listă. Nu de alta, dar nu e corect față de ceilalți participanți.

Deci, recapitulând: am de dat 60 de invitații la BABY EXPO & BABY Education, dar, cu ajutorul lui random.org, voi alege 30 de câștigători, care vor primi câte două invitații de căciulă. Fără să o mai lungesc, iată și pașii pe care trebuie să îi urmați:

  1. daţi share acestui post pe pagina voastră de Facebook, adică puneţi un link cu pagina acesta pe pagina personală de FB sau pe blog. Sau apăsaţi direct pe pictograma albastră cu litera F de la finalul acestei postări, apoi click pe butonul “Share this”.
  2. daţi (dacă nu aţi făcut-o deja) Like şi Share paginii oficale de Facebook a celor de la BABY EXPO. Şi, dacă vreţi, mă puteţi „lovi” şi pe mine cu un Like la pagina oficială de Facebook a Blogului mamei începătoare
  3. Reveniţi aici şi lăsaţi un comentariu cu numele vostru din buletin și cu linkul către pagina voastră de Facebook unde aţi dat share acestei postări. Pentru cei care nu ştiu cum să dea linkul direct către share-ul de pe pagina personală de FB, iată ce aveţi de făcut, pas cu pas:

 

Toate astea le puteţi face începând de acum și până la data de 19 septembrie 2014, ora 00.00

Numele celor 30 de fericiţi posesori a câte două invitaţii de persoană la BABY EXPO & BABY Education vor fi anunţate în cursul zilei de 21 septembrie 2014. Apoi, până CEL MAI TÂRZIU 23 septembrie, cei 30 de câştigători sunt rugaţi să trimită numele complet din buletin la adresa cristina.ologeanu@gmail.com. Datele vor fi retransmise organizatorilor în vederea întocmirii listei cu numele câştigătorilor. Cu buletinul în dinţi, cei 30 de câştigători se vor prezenta la Casieria2 a Sălii Polivalente în oricare din zilele expoziţiei, vor spune că au câştigat două invitaţii la concursul de pe Blogul mamei începătoare, iar doamna de dincolo de geam va verifica dacă sunteţi pe listă, apoi vă va înmâna invitaţiile.

 

54 Comments

    1. Ela, în stânga butonului de Like al paginii vei vedea un buton cu 3 puncte de suspensie, dai clic pe el şi ţi se afişează mai multe opţinuni. Penultima e cea de share 😉

  1. Sunt însărcinată in luna a opta si am început pregătirile pentru a întâmpina cu tot ce trebuie fetița noastră, mult așteptata. Prin urmare, voi vizita târgul si voi face si unele cumpăraturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: