Am 40 de invitaţii la BABY EXPO. Vrei şi tu?

Aşa cum v-am obişnuit, Blogul mamei începătoare şi organizatorii BABY EXPO vă oferă  invitaţii la târgul pentru gravide şi bebeluşi. Ediţia 39, de vară, va avea loc în perioada 24-25-26 Mai, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Ce vi se pregăteşte, aflaţi aici.

De data aceasta, programul este unul prelungit, adică până la ora 20:00 (vineri şi sâmbătă). Şi asta nu este tot! Pentru orice bilet cumpărat vineri şi sâmbătă în intervalul 18:00-20:00 primiţi cadou o invitaţie!

Iar acum haideţi să vă spun cum puteţi primi invitaţiile puse la bătaie de organizatorul BABY EXPO prin intermediul Blogului mamei începătoare.


Vă rog să citiţi cu atenţie regulamentul de mai jos şi să-l urmaţi întocmai! Cei care nu respectă toţi paşii (nu dau Like, apoi nu dau share, nu lasă aici linkul corect şi, în final, nu trimit datele pe e-mail) NU vor participa la tragerea la sorţi. Dacă aţi dat share concursului pe pagina voastră de Facebook, apoi aţi şters postarea, iarăşi, NU participaţi la tragerea la sorţi. Asta ca să ne înteţelegem de la bun început.

Regulament concurs

Perioada de desfăşurare a concursului:

Consursul se desfăşoară în perioada 16-22 mai 2013. Înscrierile se vor încheia pe 22 mai, ora 10.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi în seara de 22 mai 2013

Premii:

Per total se dau 40 de invitaţii la BABY EXPO, care se va desfăşura în zilele de 24-25-26 Mai, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Câştigătorii şi modalitatea de desemnare a acestora:

Se vor alege 20 de câştigători care vor primi câte 2 (două) invitaţii. Aceştia vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi filmată, realizată cu ajutorul random.org

Condiţii de participare/Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Pasul1: daţi share pe pagina voastră de facebook/pe blogul personal – adică să puneţi un link cu concursul acesta pe pagina personală de FB sau pe blog (copiaţi această adresă , apoi daţi paste pe pagina de FB sau pe Blog linkului). Sau apăsaţi pe pictograma albastră cu litera F de la finalul acestei postări, apoi click pe butonul “Share this”.

Pasul 2: daţi LIKE paginii oficiale a sponsorului

Pasul 3: După ce aţi făcut paşii de mai sus, reveniţi pe această pagină şi lăsaţi un comentariu la această postare, care trebuie să conţină:
1. numele cu care aţi dat share-ul pe Facebook
2. linkul corect către postarea de recomandare de pe blogul personal/pagina voastră de FB, unde aţi scris despre acest concurs.

Pasul 4: trimiteţi un e-mail la adresa cristina.ologeanu@gmail.com cu subiectul “concurs BABY EXPO” care să conţină:  1 Numele/pesudonimul cu care v-aţi înscris în concurs. 2. Numele complet de buletin, seria şi numărul buletinului.

NU se acceptă înscrierie multiple din partea aceleiaşi persoane

Dacă nu vă e clar ce şi cum, întrebaţi-mă înainte sp postaţi greşit, sau vedeţi cum au procedat cei în dreptul cărora am scris că e ok. Atenţie, verific share-ul!!!

Se va lua în considerare DOAR PRIMUL răspuns al unei persoane. Dacă nu aţi lăsat linkul bun, ghinion, nu veţi participa la tragerea la sorţi

Ridicarea premiilor:

Câştigătorii desemnaţi îşi vor ridica premiile NUMAI PE BAZA BULETINULUI/CĂRŢII DE IDENTITATE de la casieria Sălii Polivalente din Bucureşti, în oricare dintre zilele de desfăşurare  a târgului.

NOTĂ: Organizatorii pun la dispoziţie doar invitaţiile pe baza cărora se poate intra la târg. Persoanele din afara Bucureştiului care vor câştiga invitaţii la acest concurs trebuie să îşi asigure transportul/cazarea.

ÎNTREBĂRI? NELĂMURIRI?

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close