Alți câștigători

Acum mai bine de o săptămână am ales 10 câștigători ai concursului organizat de Blog împreună cu Ambi Pur România. 8 dintre ei și-au revendicat premiile, adică mi-au trimis e-mail cu datele solicitate aici. Însă doi nu au trimis informațiile cerute în termen de o săptămână și nici nu au răspuns e-mail-ului meu în care le dădeam vestea cea bună. Așa că Random m-a ajutat să găsesc alți norocoși… Iar aceștia sunt:

  1. 164. dobrete adelina georgiana 7 November 2014 at 10:22 AM
  2. 5. Brindusa Aluculesei 28 October 2014 at 7:37 PM

Așadar, dragii mei, vă invit să-mi dați un e-mail repede-repejor cu subiectul ”Premii Ambi Pur” la adresa cristina.ologeanu@gmail.com cu următoarele date: numele din buletin, o adresă unde să vă fie livrat cadoul și un număr de telefon la care să răspundeți (firește!). Aveți la dispoziție 4 zile. Sâmbătă, 22 noiembrie, dacă nu găsesc în  inbox e-mailul de la voi, atunci extrag alți câștigători. Puteți să îmi dați și mesaj cu datele vostre și pe pagina de Facebook a blogului cu datele solicitate.

6 Comments

  1. felicitarii din nou celor doi castigatorii ,sa va bucurati de premi si sa parfumati casa in prag de sarbatori la maxim ,multumim pentru concurs !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close