Al ei e CD-ul ”Am o căsuță mică”

Gata, am ales câștigătoarea care va primi un CD ”Am o căsuță mică”, pe care Gașca Zulri îl va lansa duminica aceasta, chiar în ziua în care fii-mea va împlini 4 ani 😉 . Înainte de a anunța numele câștigătoarei și de a vedea filmulețul extragerii, vreau să vă anunț că puteți cumpăra bilete la spectacolul de  la Palatul Copiilor și la preț redus, de pe grupon.ro. AMR 3 zile până expiră oferta lor. Zic să comandați! Reducerile arată în felul următor:

  • 25 RON pentru bilet pentru 1 persoană (în loc de 40 RON)
  • 70 RON pentru bilet pentru 3 persoane (în loc de 120 RON)

 

Acestea fiind zise, să trecem la concursul nostru. Mai exact la numele câștigătoarei CD-ului ”Am o căsuță mică”. Daaar, încă puțintică răbdare (nu aruncați cu roșii sau ouă că prelungesc suspansul, please). Vreau să lămuresc două lucruri din start. Și anume: 1. concurenta Oana Madalina Constantinescu s-a înscris de două ori, așa că am luat în calcul doar primul răspuns și 2. Din păcate, Valentina Bratosin s-a înscris după data limită (23 aprilie, ora 00.00), deci nu am validat participarea ei. Așa că, din 41 de înscrieri, valide au fost doar 39. Din cele 39, am ales o câștigătoare, iar aceasta este:

Felicitări Smarandache Daniela!

Te rog să îmi trimiți repede repejor pe e-mail (cristina.ologeanu@gmail.com) coordonatele tale. Adică: numele și prenumele din buletin, adresa poștală la care să-ți fie livrat coletul și un număr de telefon. CD-ul îți va fi expediat prin Poștă de către cei de la Zurli și va ajunge la tine undeva la începutul lunii mai.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close