Afacere de părinte (P)

Nu știu cum stă treaba în lumea celor cu bani, dar în mediul meu, hainele pentru copii circulă de la o familie la alta. Am primit, primesc și voi primi mereu cu drag haine și orice altceva pentru Alexia, apoi le dau și eu mai departe pe cele care trec proba timpului și rămân într-o stare bună, atât de bună încât să poată fi folosite și de un alt copil. În ultima perioadă, am observat că tot mai muți părinți vând ce nu mai folosesc copilul sau copiii lor. Nu e nimic, dar absolut nimic rău în asta, ba chiar, zic eu, este o mână întinsă celor care vor produse de calitate pentru puii lor, la prețuri mai mici decât în magazine.

Când i-am cunoscut pe cei de la copilas.ro, un site ce vinde haine de copii, am rămas plăcut impresionată de povestea Alinei, cea din spatele magazinului virtual, o mamă care își face timp și pentru acest business, pe care îl face cu seriozitate.

  ”A fost odată o mămică (și mai este) pe nume Alina. La un moment dat a primit în dar o fiică: Lea. Cu trecerea vremii, mămica a observat că poate cheltui sume foarte mari pentru a-și îmbrăca fetița frumos. După o vreme și-a golit dulapul și a vândut pe internet hainele care erau mici, multe primite cadou și unele nepurtate. Atunci a apărut această idee: copilas.ro. Mai mult decât hăinuțe, pasiune. Vremea a trecut și a mai primit încă 2 daruri, Ema, Andrei și bineînțeles nici site-ul nu a rămas mai prejos. 🙂 ”.

Pe site, se găsesc două tipuri de articole: noi și SH. În privința acestora din urmă se impun niște precizări: hainele sunt produse originale de marcă, iar în dreptul fiecărui produs este specificată starea în care se află.

 

”Frunzăriți” paginile site-ului și veți găsi de la haine de bebe, la unele pentru adulți.

 

 

3 Comments

  1. Cunosc site-ul, este o idee excelenta. Eu am donat hainele, chiar si pe cele de-abia purtate, dar recunosc ca este bine si sa recuperezi ceva din ce ai cheltuit.

  2. si in familia noastra se daruiesc hainutele….merg si 3-4 generatii 🙂

  3. Eu am preferat sa le pastrez ca aveam in plan bebe 2, dar am mai dat din ele ca mi se pareau cam multe. F fain magazinul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: