Adrenalină la maximum… la anu’

Am primit zilele acestea un e-mail care m-a bucurat enorm. Asta pentru că din el am aflat că anul viitor se va deschide şi la noi un mega parc de distracţii. Dintre toate minunăţiile descrise în acel e-mail,una mi-a atras atenţia: Roller Coaster-ul! De când vreau eu să mă dau în aşa ceva!!! Am tot urmărit la Discovery documentare despre astfel de nebunii, m-am visat în ele… Of, of, mult mai e până la anul, când se va deschide acest parc!

Kingda Ka, the world's tallest and fastest roller coaster. Sursa foto: http://dan-macdonald.com

Şi, ca să vă lămuriţi şi voi despre ce vorbesc, ia citiţi voi frumuşel comunicatul despre care vorbesc: (despre parcul de disctracţii în partea a doua a comunicatului)

COMUNICAT DE PRESĂ
București, 29 Iunie 2011
Inaugurarea celui mai mare parc de distracții din România  va avea loc în vara 2012
Hiperparcul Divertiland a cărui inaugurare era programată în această vară
anunță deschiderea oficială în vara 2012, pentru primele două parcuri din
portofoliul său. Parcului acvatic „La Plajă” i se va alătura parcul de atracții
„Aventure”, unde românii de toate vârstele vor putea petrece timpul liber,
experimentând o altfel de distracție. Parcurile vor cuprinde atracții dintre cele mai  incredibile și vor oferi o experiență nemaiîtâlnită românilor, dar și turiștilor străini.
Construit în etape, pe o suprafață impresionantă de 35 hectare, în apropiere de
Capitală, la km 13, adiacent autostrăzii București-Pitești, tărâmul distracției, Divertiland, va include un parc acvatic în aer liber, un parc de distracții în aer liber și un centru de divertisment familial acoperit, precum și un club wellness, cu centre dedicate activităților sportive și spa. Water park-ul „La Plajă” și amusement park-ul „Aventure” vor fi primele din seria Divertiland care își vor deschide oficial porțile în vara 2012.
Vizitatorii se vor bucura pentru prima oară în România de Piscina cu Valuri,
senzația parcului La Plajă, care recreează atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite mărimi și forme. Parcul va fi parcurs de Lazy River (Râu Leneș) și va avea în centru Rain Fortress (Cetatea Ploii), o atracție construită pe mai multe niveluri, echipată cu alte 70 de mici atracții, un adevărat labirint al distracției pentru cei mici. Peste 27  tobogane îi așteaptă pentru amatorii de senzații tari: Boomerango, Multi-Lane Slide, Free  Fall Slide, Super Bowl și Speed Slide. Ce vor mai găsi turiștii La Plajă ? Peste 20 de cabane private VIP pentru cei care doresc intimitate și servicii extra : servire din partea staff-ului, mini-frigider, masă, scaune, prosoape, șezlonguri și wi-fi, puse la dispoziția clienților prin închiriere. Parcul acvatic mai dispune de o zonă de 3000 de metri pătrați de plajă cu nisip, restaurante, snack baruri, cafenele, spații comerciale, unitate medicală, zonă pentru petreceri și terenuri de volei de plajă.
Parcul de amuzament “Aventure Park” este în imediata apropiere a water parkului „La Plajă” și se întinde pe o suprafață de 42,000 metri pătrați. Aventure Park este structurat pe trei categorii de atracții, în funcție de publicul țintă căruia i se adresează. Astfel există atracțiile majore, atracțiile de familie și cele pentru juniori. Sunt prevăzute în total 551 de locuri. Printre atracțiile majore, se numără cursele și atracțiile – senzație ca: Mega Drop,
Spinning Madness, Roller Coaster. Atracțiile pentru familie sunt și ele numeroase și includ: Flume Ride, Wacky Worm (Viermișorul Trăznit), Pirate Ship (Nava Piraților), Tagada, Ferris Wheel (Roata Mare). Copiii se vor putea distra pe cinste în atracții special concepute pentru juniori: Flying Elephants (Elefanții Zburători), Carrousel, Kiddie Bumper Cars, Karting și multe altele.
Hiperparcul Divertiland va fi deschis de Luni până Duminică. Tarifele urmează a fi stabilite în primăvară, pentru o mai bună acuratețe a cerințelor de piață, însă ele vor fi accesibile pentru toate buzunarele. Vizitatorii au asigurate spații de parcare, la intrarea în Divertiland. De asemenea, accesul la parc va fi facilitat prin prelungirea unor linii de autobuz RATB.  
 
 

8 Comments

  1. Doamnaaaaaaaaa,nu m-as urca……nici daca m-ai plati sau mi-ai da luna de pe cer.Hai ca trece repede timpul,parca vad ca acusica povestesti cum a fost 😀 Pup.

  2. Hop si eu intr-o nota pesimista& optimista in acelasi timp…de parca nu era suficient de aglomerata iesirea asta din oras, cu Cora, AFI, Plaza, Militari Shopping Center si apoi Kika, Outlet & co. spre autostrada, asta ne mai trebuia…eu stiu ce vorbesc, sambata nici nu putem iesi de pe stradutele noastre in Iuliu Maniu de multe ori.:(
    Dar in afara de aglomeratia din trafic, sigur ca abia astept sa le incerc!

  3. Pai nici eu nu conduc de obicei, ci sotul, dar sa petrec infinit mai mult timp in trafic, cu un copil care oricum se plictiseste in masina si nu vrea sa stea in scaunul de masina…sincer, e groaznic de aglomerata zona pentru cei care stau acolo, mai ales in week-end.:(

    1. La faza cu bebe neastâmpărat în maşină, mă recunosc. Alexia nu rezistă la drumuri mai lungi de vreo 30 min. Oricât m-aş prosti/strâmba/chiţăi, ea tot se plictiseşte… Nici jucăriile nu au succes. Singurul mod în care se calmează e să fie la volan… Dar aşa ceva nu se poate mereu… Şoferiţa lu’ tata! ;)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: