Academia copiilor isteți

Știu, încă este vacanță. Știu, copiii nu vor să audă de lecții, de teme, de cărți. Dar noi, părinții (o parte, nu chiar toți-toți), ne uităm prin librării, pe net sau pe la standurile de profil după cărți educative pentru odraslele noastre. Tocmai din acest motiv cred că v-ar interesa și pe voi o nouă apariție editorială din ciclul cărți educative. Am primit un newsletter de la Editura Litera, ce anunța lansarea colecției de cărți ”Academia copiilor isteți”. Dacă vă interesează, atunci citiți cele de mai jos

Litera lansează o nouă serie de cărți cu activități educative pentru copii cu ajutorul cărora cei mici pot învăța noțiuni elementare de matematică, limba română, desen prin metode de lucru noi și atractive.

 Înainte de începerea noului an școlar, volumele cu personaje Disney îi așteaptă pe copii în librării. Acestea conțin activități distractive și jocuri interactive ce îi apropie pe copii de noțiunile elementare pe care le vor folosi în clasa I. Activitățile ordonate progresiv, în funcție de cunoștințele asimilate, și prezentate de eroii îndrăgiți ai desenelor animate preferate, sunt menite să trezească interesul copiilor pentru învățare. Jocurile, lucrul cu planșe detașabile, diploma finală acordată pentru rezultatele obținute în rezolvarea tuturor exercițiilor vor asigura adaptarea lor la primii ani de școală.

 Primele volume ale colecției „Academia copiilor isteți” sunt: Prima mea carte de matematică, Învățăm scăderea, Învățăm adunarea, Învățăm să numărăm, Prima mea carte de limba română, Prima mea carte de desen, Ne jucăm și decupăm”.

Mai multe alfați accesând ACEST link.

 

2 Comments

  1. Cei de la Litera au cărți foarte frumoase! Noi folosim abecedarele apărute anul trecut în toamnă de la ei (caietele de lucru de fapt) și au efect miraculos asupra micuțului! Mulțumim de recomandare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close