A venit iepuraşul cu setul Bebe VES

Azi, tocmai când ne pregăteam să ieşim afară, vine curierul cu setul Bebe Ves câştigat la concursul Ramonei. Bucurie mare! Cum e şi firesc, pentru că îi este adresat, am lăsat-o pe Alexia să îşi deschidă cadoul. Nu am mai avut răbdare până de Paşte să i-l dau. Cum a reacţionat? I-a plăcut, l-a gustat, l-a trântit, l-a verificat la bani mărunţi şi a… cântat la capac:))

O primă impresie: este miiiic miiiic! Normal, că doar e destinat bebeilor de până într-un anişor, care nu mănâncă în cantităţi industriale, logic, nu? Ce-mi place la setul Bebe Ves?

-Faptul că este complet: conţine două capace, oală, craticioara, bol, farfurioară, castronaş… Poate doar linguriţa mai lipseşte 🙂

-Alexia poate da cu farfuria/bolul sau castronaşul de pământ cât vrea, că nu se sparg – până acum a reuşit să spargă câteva castronaşe din plastic.

-Este foarte bine lucrat, foarte fin – nici urmă de “ciobitură”, aşa cum găseşte la destule vase din email din magazine

-Este uşor de depozitat – practic le pui pe toate una-ntr-alta şi gata! Nu e nevoie să pui oala într-un loc, cratiţa în altul, capacul separat… pur şi simplu, tot setul ocupă un spaţiu infim din dulap  – noi avem o maaaare problemă cu spaţiul de depozitare în casă…

-E atât de frumuşel că îţi vine să-l mănânci… sau să mănânci din el?

Astea sunt doar primele impresii. Cu detalii revin ceva mai târziu, după ce încep să le utilizez. Până atunci, distraţi-vă privind-o pe Alexia cum îşi desface cadoul, dar şi pe Kyra cum verifică ea ce a primit răsfăţata familiei.

6 Comments

  1. Foarte frumoase, sa le stapaniti cu placere si sa gatiti si sa papati la fel!
    Tare papacioasa micuta ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close