9 ani…

Doamne, cum trece timpul ăsta! Am primit azi un comunicat de presă prin care eram anunţată că se împlinesc 9 ani de când emite Radio Itsy Bitsy. 9 ani, oameni buni! După ce am ”calculit, am calculot”, am realizat că acum vreo 10 anişori am scris (în Jurnalul Naţional) primul articol despre acest post de radio, care tocmai obţinuse licenţa de la CNA. Mi s-a părut interesantă şi curajoasă iniţiativa, căci Itsy Bitsy a fost primul post de radio pentru copii de la noi.

Am motive să mă mândresc că am fost prima care a scris despre ei, da? Ah, trebuie să mă laud şi cu faptul că sunt primul lor fan, cronologic vorbind. Aşa că… vă rog! E momentul în care vreau să mă laud 😉 Aplauze!

Aşa, gata, a fost momentul meu de glorie, acum să trecem la chestii serioase, da? Vă rog!

Cum spuneam, Radio Itsy Bitsy împlineşte 9 ani de la primul on air şi s-au gândit să îi sărbătorească într-un mod inedit: să strângă cât mai multe motive de bucurie de la ascultători. Adică, fie sunaţi la Itsy Bitsy, fie intraţi pe siteul itsybitsy.ro şi spuneţi, respectiv scrieţi, ce motive de bucurie aţi avut în familiile voastre. Există şi un premiu: o super-petrecere pentru copil şi alţi 19 prieteni! Detaliile le găsiţi în REGULAMENTUL de pe site.

Acestea fiind scrise, vă las să citiţi şi comunicatul care m-a purtat în trecut…

Ba nu, vă invit mai întâi să ascultaţi AICI mesajul important pentru ţară şi pentru toţi locuitorii din univers, transmis de Itsy şi de Bitsy. Apăsaţi săgeata play şi ciuliţi urechile!

9 ani de bucurie in familie cu Itsy Bitsy FM

De 9 ani radio Itsy Bitsy tine familia unita aducand mereu noi motive de bucurie pentru parinti si copii. Fiecare an care a trecut pentru familia Itsy Bitsy a fost motivat de dorinta de a aduce bucurie in familiile ascultatorilor. Chiar daca publicul de astazi este diferit fata de cel din 2005, cand vorbim despre motive de bucurie in familie ele sunt la fel de simple si au legatura cu o viata traita frumos alaturi de cei dragi. Itsy Bitsy vrea ca si in urmatorii 9 ani sa tina familia aproape, cu multe motive de bucurie

Pentru a inspira parintii din toata tara, sarbatoarea Itsy Bitsy din aceste zile aduna motive de bucurie de la ascultatori. Rolurile se schimba acum si ascultatorii construiesc o lista lunga de idei care ajung sa scrii o carte despre cum poti avea bucurie in familie, zi de zi. Prietenii nostri dragi ne impartasesc si ei din secretele lor de bucurie in familie, la zi de sarbatoare.

Am invatat de la oameni trecuti prin incercarile vietii sa ma bucur de fiecare secunda de pace in care am norocul sa imi vad copilul crescand frumos. Cred ca bucuria o simti cand stii sa ii privesti pe cei dragi cu recunostinta, nu ca pe niste oameni de la care vrei mereu ceva. Mi-as dori sa fim o mare familie pe Pamant, care se bucura de darurile vietii, in fiecare zi.” spune Andreea Marin la ceas de sarbatoare Itsy Bitsy.

In familia noastra cel mai mare motiv de bucurie e zambetul lui Vlad, baietelul nostru de 9 luni. Ca sa il obtinem, eu si sotul meu dam de multe ori in mintea copiilor si dansam ca nebunii, ne maimutarim in fel si chip aratandu-i intr-o mie de feluri cat il iubim. Astfel de “secvente” in 3 personaje sunt motivele mele de bucurie, caci simt ca suntem uniti cu adevarat.”povesteste tanara actrita Dana Rogoz.

Greu de crezut, dar momentele simple de viata sunt secretul bucuriei in familie si ascultatorii Itsy Bitsy FM vorbesc deja cu placere la radio despre primii pasi ai copilului, despre joaca in familie si mersul pe jos impreuna prin zapada. La 9 ani de radio Itsy Bitsy realizatorii emisiunilor “Dimineata in familie”, “Mamma mia”, “Joc in familie” si “Salveaz-o pe Alba ca Zapada” aduna motive de bucurie, asa cum o traiesc oamenii frumosi din familiile romanesti.

Ascultatorii pot suna la 0725 300 700 si se pot inscrie la concurs pe site-ul www.itsybitsy.ro.

Despre ITSY BITSY

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio pentru parinti si copii din Romania, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente de timp liber pentru familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei, ajungand astfel la peste 1,4 milioane parinti si copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda Itsy Bitsy FM.

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close