5 iunie, Ziua Internațională a Mediului

Azi, am primit o scrisoare și un cadou drăguț. O scrisoare în care eram invitată la o leapșă eco. Să ud un copăcel cu apă pusă în recipientul eco primit, apoi să  dau invitația mai departe. Nu am avut răbdare să cobor până în grădina din fața blocului, așa că am udat ”sursa de oxigen” din balcon.

Acum dau mai departe. Vouă, cititorilor 😉


În acest an, Tupperware va sărbători Ziua Internaţională a Mediului (5 iunie) lansând o povocare în rândul tuturor persoanelor care vor să recicleze şi să contribuie astfel la protejarea mediului înconjurător.
Sub deviza “Păstrează-ți sănătatea și planeta în formă”, Tupperware România va organiza la sediile distribuitorilor săi autorizați din Bucureşti, Constanţa şi Brașov o acţiune de colectare a vaselor/ recipientelor din plastic, care intră în contact direct cu alimentele. Fiecare persoană care va aduce un vas/recipient de plastic care este vechi, pătat sau prea folosit, va fi ajutată să-şi aleagă unul nou. Iar la orice produs de minim 30 lei achiziţionat, va primi cadou, un Port Sandwich colorat și foarte util, care păstrează gustările proaspete pentru mai mult timp! Port Sandwich-ul va fi oferit în limita stocului disponibil, câte unul per comandă.
Tupperware încurajează reducerea numărului de vase/recipiente din plastic. Mai mult decât atât, utilizarea de produse din plastic vechi care intră în contact cu alimentele ar putea afecta sănătatea, de aceea Tupperware recomandă reciclarea lor şi înlocuirea cu altele noi, multifuncționale, mult mai rezistente şi mai sănătoase, oferind, desigur, o alternativă ECO pentru asta.
Reciclând un ambalaj de plastic se economiseşte energia necesară funcţionării unui bec de 60W timp de 6 ore.
Așadar, Tupperware îi așteaptă pe cei interesați de acest program de colectare a recipientelor de plastic folosite în contact cu alimentele, în următoarele puncte:
BUCUREȘTI:
Unde? Sediul OPTIMCORE, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Blvd. Unirii nr 9.
Când? Vineri, 5 iunie, între orele 14:00 – 20:00
Persoana de contact: Elena Folea. Telefon: 0723590128.
Partener reciclare – ROSAL

BRAȘOV:
Unde? Sediul AZURIT, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Str. Tâmpei nr. 8.
Când? Vineri, 5 iunie, între orele 14 :00 – 20 :00
Persoana de contact: Elena Bîrsan. Telefon: 0721059619
Partener reciclare – RIAN CONSULT

CONSTANȚA:
Unde? Sediul DIAMANT, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Str. Dezrobirii nr 101.
Când? Sâmbătă, 6 iunie, de la ora 10:00 – până la epuizarea stocului.
Persoana de contact: Mia Lupea. Telefon: 0722433277
Partenerreciclare – MM RECYCLING SRL

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close