5 ani de Gaşca Zurli

Azi, Gaşca Zurli​ împlineşte 5 ani, din care noi le suntem alături de vreo trei. Aici am scris prima oară despre ei, iar de atunci am fost de neoprit. Dacă ar fi să relatez aici chiar tot ce se întâmplă în viaţa noastră, tot ce face Alexia, ar trebui să pun cel puţin trei postări zilnice despre Zurli, căci nu există zi în care fii-mea să nu se raporteze la ce a văzut la spectacolele lor, sau să nu pomenească de unul dintre personajele Zurli. Dacă tot am pomenit de prima mea postare despre Zurli, nu pot să nu marchez momentul aniversar fără să pomenesc de  interviul cu Tanti Prezentatoarea, printre primele din lungul şir de interviuri pe care Mirela Retegan le-a acordat. Şi mă mândresc cu asta foarte tare!

Mă alătur şi eu celor care urează „La mulţi ani!” celei mai frumoase găşti şi vreau să spun încă o dată, a mia- miliarda oară, cât de mult îi iubesc pe aceşti oameni frumoşi şi talentaţi! La cât mai mulţi zurli ani şi la cât mai mulţi copii fericiţi! Să ne vedem cu bine pe 31 mai,  la primul vostru spectacol la Sala Palatului, iar peste câţiva ani, nu prea mulţi, la primul spectacol pe… stadion!

Ah, şi încă un lucru: Gaşca Zurli şi fii-mea, Alexia, s-au născut în acelaşi an: 2010. Un an cu noroc pentru mama Găştii, adică Mirela Retegan, un an cu noroc pentru mama Alexiei, adică eu 😉

Iată ce s-a întâmplat în cei 5 anişori zurlii:

5 ani împreună cu Gaşca Zurli

5 ani, 5 supershow-uri, 5 CD-uri
Tiribam Tiribum, Uite, vine Moş Crăciun, Am o căsuţă mică, Întâmplări din lumea poveştilor şi Zboară, Zboară, Vrăjimăturică.
Peste 70 de cântece
2 emisiuni TV: Dimineaţa Zurli la TVR1 şi Campionatul de joacă la NaţionalTV.
3 turnee naţionale: Ai în plus o carte, dă-o mai departe, Am o căsuţă mică şi Întâmplări din lumea poveştilor
Peste 20 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube
Peste 500 de reprezentaţii, milioane de fani, autografe şi fotografii, zeci de mii de kilometri parcurşi.
Am ajuns şi ne-am întâlnit cu copii din 42 de oraşe din România.
Avem o păpuşă ce poarta numele personajului principal, Păpuşa Fetiţa Zurli, o carte cu personajele desenate, Zboară, zboară, Vrăjimăturică şi-am construit Jurnalul cu autografe, un caiet special cu toate autografele originale ale personajelor din Gaşca Zurli, în care copiii pot colecţiona ulterior autografe de la cei pe care îi îndrăgesc.

S-au întâmplat atât de multe lucruri în cei cinci ani încât mi-e greu să le mai cuprind cu mintea. Dar le am pe toate în suflet. Fiecare emoţie, fiecare grijă, fiecare privire care avea zâmbet sau lacrimă în colţul ochilor. Milioane de părinţi şi copii mi-au rămas întipăriţi în inimă pentru că feţele lor sunt lumină. Iar noi Gaşca Zurli suntem cei mai norocoşi oameni de pe planeta pentru că ne întâlnim cu cei mai frumoşi români.

Pentru mine Gaşca Zurli e felul meu de a face ceea ce îmi place cel mai mult pe lume – copiii fericiţi, spune Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen naţional.

Multumim părinţi frumoşi care veniţi în sala de spectacol cu tot sufletul şi ne daţi încredere că facem bine ceea ce facem. Mulţumim milioanelor de copii care printre primele cuvinte pe care le spun strecoară şi ZURLI.

Povestea continuă. La fel de pozitivă, de frumoasă şi de colorată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close