40 de invitaţii la BABY EXPO. Pentru voi

Am intrat în a doua săptămână de răsfăţ cu ocazia aniversării a 3 ani de blog. De data aceasta, cei care vă oferă cadouri sunt organizatorii BABY EXPOexpoziţia pentru copii şi (viitoare) mămici  . Cadoul: 40 de invitaţii pe baza cărora puteţi intra la cea mai mare expoziţie dedicată gravidelor, mămicilor şi copiilor.

Poza 1

Ediţa de iarnă, cu numărul 41, a BABY EXPO se va desfăşura în zilele de 5, 6, 7  şi 8 decembrie la Sala Polivalentă din Capitală.  În zilele de 5, 6 şi 7 decembrie porţile sunt deschise între orele 10 – 19,00. Doar în ultima zi programul e ceva mai scurt, adică până la ora 16,00.

Prin intermediul Blogului mamei începătoare, organizatorii BABY EXPO vor să vă ofere cadou 40 de invitaţii la această expoziţie. Ca şi până acum, vom alege norocoşii cu ajutorul random.org. Vor fi 20 de câştigători, care vor primi câte 2 invitaţii de căciulă.

Mecanismul de înscriere în cursă e simplu:

  1. daţi share acestui post pe pagina voastră de Facebook, adică puneţi un link cu pagina acesta pe pagina personală de FB sau pe blog. Sau apăsaţi direct pe pictograma albastră cu litera F de la finalul acestei postări, apoi click pe butonul “Share this”.
  2. daţi (dacă nu aţi făcut-o deja) Like şi Share paginii oficale de Facebook a celor de la BABY EXPO. Şi, dacă vreţi, mă puteţi „lovi” şi pe mine cu un Like la pagina oficială de Facebook a Blogului mamei începătoare
  3. Reveniţi aici şi lăsaţi un comentariu cu linkul către pagina voastră de Facebook unde aţi dat share acestei postări. Pentru cei care nu ştiu cum să dea linkul direct către share-ul de pe pagina personală de FB, iată ce aveţi de făcut, pas cu pas:

pasi pt link FB

Toate astea le puteţi face până la data de 17 noiembrie 2013, ora 00.00

Numele celor 20 de fericiţi posesori a câte două invitaţii de persoană la BABY EXPO vor fi anunţate în cursul zilei de 20 noiembrie. Apoi, până CEL MAI TÂRZIU 26 noiembrie, cei 20 de câştigători sunt rugaţi să trimită numele complet din buletin la adresa cristina.ologeanu@gmail.com. Datele vor fi retransmise organizatorilor în vederea întocmirii listei cu numele câştigătorilor. Cu buletinul în dinţi, cei 20 de câştigători se vor prezenta la Casieria2 a Sălii Polivalente în oricare din zilele expoziţiei, vor spune că au câştigat două invitaţii la concursul de pe Blogul mamei începătoare, iar doamna de dincolo de geam va verifica dacă sunteţi pe listă, apoi vă va înmâna invitaţiile.

Din respect pentru ceilalţi doritori, vă rog să NU vă înscrieţi de mai multe ori pe listă.

Vă mulţumesc

46 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: