3-2-1- START! Începe Campionatul de joacă. Joacă pentru părinți ;)

Gata, s-a terminat așteptarea. Pe 2 octombrie 2016, adică fix în acest weekend, începe Campionatul de joacă. Iar capul ”răutăților” va fi Mirela Retegan. De data aceasta nu în calitate de Tanti Prezentatoarea. Ci de Antrenorul Părinților.

Vă anunțam acum mai bine de o lună că Mirela Retegan pornește în turneu național cu acest nou concept: ”Antrenorul părinților”. Vă spuneam acum și  mai multă vreme că am participat la o întâlnire din ”Campionatul de joacă”. Au fost 3-4 ore, sau cât Dumnezeu am stat, că niciuna nu mai voiam să plecăm acasă.

A fost o întâlnire în care mi-am umplut bateriile. O întâlnire între noi, adulții, în care ne-am jucat (LA PROPRIU) și am discutat. Am discutat despre chestiunile la care noi credem că nu există soluții. ”Chestiunile” alea din relația părinte-copil de ne fac să ne urce sângele-n cap și nu știm cum să le rezolvăm.

Am râs mult. Foarte mult. Am și învățat lucruri. Am descoperit că orice problemă are o rezolvare. Una care să ne apropie de copii. Una de la egal la egal.

Haideți să ne jucăm. Noi, adulții. Să eliberăm copilul din noi, să ne deconectăm de lumea încrâncenată a adulților. Dar totodată, să aflăm de la Antrenorul Părinților​ cum să devenim niște adulți care să poată să vorbească pe limba copiilor. E atât de important să le vorbești copiilor pe limba lor! Mirela Retegan​ a descoperit cum se face asta. Și vrea să le împărtășească secretul și celorlalți părinți.
Ce voiam să spun? ÎNCEPE TURNEUL! Asta voiam să vă anunț 😉

Mai jos aveți filmări cu două probleme ridicate la acea întâlnire și soluțiile sugerate de Mirela. Priviți, ascultați. Apoi vă povestesc despre acest turneu ce va începe de duminica aceasta.

Asta ca să vă faceți o idee ce vă așteaptă la ”Campionatul de joacă”. Iar asta este o foarte foarte mică parte!

Bun. Să revenim la turneul despre care vorbeam ceva mai sus.

Duminică, 2 octombrie, ora 10.00, cei care au cumpărat bilete pentru Campionatul de joacă din București, sunt așteptați la Hotel Caro (Str. Barbu Vacarescu, nr. 164A),  SALA MIHAI EMINESCU. Evenimentul este sold out!

zurli-poster-antrenorul-parintilor-bucuresti campionatul de joacă

Iar pe 16 octombrie, Antrenorul Părinților poposește la IAȘI. HOTEL GRAND TRAIAN (Piata Unirii, nr.1), SALA MIHAI EMINESCU.

BILETE

– pentru fiecare dintre întâlnirile ce urmează puteți lua bilete de pe site-ul eventim.ro. Accesați, vedeți lista evenimentelor și luați bilete. Repejor! În ritmul în care se vând, tare mi-e că mâine-poimâine primesc un mesaj că și în următoarele orașe este sold out!

Lista completă a orașelor, pe antrenorulparintilor.ro

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: