25 octombrie 2014 – zi importantă pentru fanii Violetta

”Disney Channel anunță lansarea unei noi emisiuni locale – I Violetta – care pregătește sosirea sezonului trei al serialului Violetta în aceasta toamnă. Noua emisiune, dedicată fanilor Violettei din România, are premiera pe 25 octombrie, la 10:30, la Disney Channel” Ei, cum vi se pare acest anunț? Știu că sunteți mulți fani Violetta. M-am convins de asta când am scris aici, pe blog, despre aplicația Violetta, iar articolul a avut foarte foarte multe accesări. Așa că știu că sunteți mulți și știu că vă bucurați de vestea pe care tocmai v-am dat-o 😉

Așa că nu o mai lungesc…

Bucuresti, 13 octombrie 2014 – Disney Channel anunță lansarea unei noi emisiuni locale – I Violetta – care pregătește sosirea sezonului trei al serialului Violetta în aceasta toamnă. Noua emisiune, dedicată fanilor Violettei din România, are premiera pe 25 octombrie, la 10:30, la Disney Channel.
I
Violetta pătrunde în lumea Violettei, permițând fanilor să fie conectați cu cele mai recente întâmplări, momente din spatele camerei, muzică, dans și sfaturi despre moda din cel de-al treilea sezon al serialului, ce va debuta la Disney Channel la începutul lunii noiembrie. Invitați speciali, concursuri, mesaje de la actorii din Violeta și multe alte surprize îi așteaptă pe fanii români. Emisiunea săptămânală durează 10 minute și este prezentată de trei fane Violetta din România: Alexia Eram (14 ani), Andra Gogan (16 ani) și Adina Iliescu (16 ani), toate aflate la prima experiență a unui show TV.

 Noua emisiune stârnește entuziasm pentru noul sezon din serialul Violetta care are premiera pe 10 noiembrie și care ni-i prezintă din nou pe elevii de la Studio On Beat. Deşi sunt mai mari acum, ei au încă multe de învăţat! Sezonul trei începe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final în Europa, prin urmare elevii se întorc în Buenos Aires pentru a încheia ultimul an de şcoală. Însă succesul din Europa le-a schimbat visele şi ambiţiile individuale, iar grupul odată reunit începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va deveni rivalul Studioului On Beat, luând de partea sa câţiva dintre elevii pe care îi instruia.

Violetta este foarte fericită – cel puţin poate lucra la muzică, iar relaţia cu Leon merge mai bine ca niciodată. Cu toate acestea, Ludmila continuă să pună la cale comploturi şi intrigi, fiind hotărâtă să obţină locul Violettei în YouMix. Apoi viaţa Violettei ia o turnură neaşteptată în momentul în care German se îndrăgosteste de Priscila, o femeie care schimbă complet viaţa Violettei şi a familiei ei.

Al treilea sezon cuprinde 80 de episoade cu o durată de 45 de minute şi este însoţit de o nouă coloană sonoră care cuprinde 16 melodii originale din mai multe genuri muzicale, inclusiv interpretări de grup sau solo realizate de multi-talentata distribuţie.

Violetta este o combinaţie captivantă de muzică, dragoste, umor şi suspans care s-a dovedit a fi de mare succes în rândul publicului din întreaga lume. Este primul serial original cu acţiune live creat de Disney Channel America Latină şi Disney Channels Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în colaborare cu compania de producţie Pol-Ka din Argentina.

 

1 Comments

  1. violetta este cea mai frumoasa fata pe care am vazuto
    si canta cel mai bine
    din toata lumea
    si de la studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close