25 de invitaţii duble la  Baby Expo, ediția de primăvară, 2017

Pentru părinți și viitorii părinți, luna martie este luna celui mai cunoscut târg cu produse pentru ei și pentru copii. Baby Expo, ediția de primăvară, 2017, va avea loc, da de obicei, la Sala Polivalentă din București. Zilele târgului: 16-19 martie.

Ca de fiecare dată, blogul meu este partener al acestui eveniment. Iar asta înseamnă că vă pot oferi invitații. Așa cum fac de fiecare dată când vine vorba despre invitațiile la Baby Expo, ofer câte două invitații de persoană. În total, am 50 de invitații de dat. Ele vor intra în posesia a 25 de persoane, care vor fi alese cu ajutorul Random.org.

Nu e un concurs, nu trebuie să faceți cine știe ce giumbușlucuri. Pur și simplu vi le ofer cadou. Cine dorește o invitație dublă la Baby Expo, ediția de primăvară 2017, poate lăsa un comentariu la finalul acestei postări cu numele complet din buletin. Atât.

Vă rog să vă înscrieți o singură dată și, de asemenea, să nu lăsați comentarii de pe ID-ul fiecărui membru al familliei. Vă mulțumesc.

Comentariile le puteți lăsa începând de acum și până pe 10 martie. Luni, 13 martie voi publica lista celor 25 de persoane care primesc câte o invitație dublă. Tot luni, vă voi comunica și modul în care puteți intra în posesia invitațiilor.

Până atunci, iată câteva dintre surprizele ce vă așteaptă la Baby Expo, ediția de primăvară:

  • Joi, 16 Martie, poți beneficia de intrare gratuită!
  • Ursulețul Nestlé premiază toți bebelușii care participă la cea mai atractivă Competiție a Bebelușilor care merg de-a bușilea
  • Viitoarele mămici primesc gratuit o fotografie profesională realizată pe loc
  • Cursuri gratuite de puericultură pentru tătici.În urma participării la acest curs, tații vor primi „Atestatul de Puericultură” care le va obține 10 zile în plus de concediu pentru a fi alături de mamă și copil, oricând în primele 6 luni după naștere
  • Spațiu pentru schimbat scutecePufies-Pufies pune la dispoziția mămicilor șervețele umede și scutece, pentru că bebelușul să se bucure de o senzație de prospețime în timpul vizitei
  • Spațiul de creație-joacă în Familie cu Boribon
  • Oferte speciale și reduceri la o mulțime de produse și servicii
  • O invitație gratuită la BABY EXPO, părinților care cumpără Revista Mami, din luna Martie
Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

10 Comments

  1. Bună ziua, aș dori și eu o invitație dublă. Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close