25 de ani de MR. BEAN

Boomerang difuzează, începând cu 1 iunie, cel de-al doilea sezon din serialul animat Mr. Bean. Celebrul personaj, iubit de mai multe generaţii, se întoarce în formă animată cu un nou sezon ce cuprinde 52 de episoade a câte 11 minute fiecare.

Fiind o comedie pe gustul tuturor, seria animată poate fi vizionată de întreaga familie, fiind adresată în special copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 12 ani. Într-un singur sezon, Mr. Bean devine şofer de taxi, profesor sau cercetaş, oferind telespectatorilor săi momente comice de neuitat.

Cecilia Persson, Vicepreşedinte de achiziţii şi co-producţii pentru EMEA al companiei Turner, declară: „Ne bucurăm să anunţăm noul sezon pentru filialele internaţionale. Canalele noastre pentru copii oferă cele mai bune animaţii pentru tânăra audienţă, iar Mr. Bean este un personaj comic reprezentativ pe care toţi copiii îl vor îndrăgi. Serialul a avut rezultate excelente în cadrul regiunii EMEA unde Boomerang, cel de-al doilea canal de referinţă al nostru, oferă reproduceri contemporane ale unor seriale clasice, ce pot fi urmărite de întreaga familie”.

Caracterul puțin aiurit al lui Mr. Bean ne trimite într-o lume plină de încurcături. Mr. Bean are o inimă mare, mai ales atunci când vine vorba de ursulețul Teddy, idei mărețe și un noroc incredibil de mare de a da mereu de bucluc. Serialul poate fi urmărit începând cu 1 iunie, de luni până vineri, de la ora 17:50.

Serialul animat Mr. Bean a fost prima oară difuzat în 2002, fiind bazat pe serialul britanic cu acelaşi nume al cărui actor principal este Rowan Atkinson.

Sezonul precedent, difuzat în 70 de teritorii, s-a bucurat de cifre de audienţă foarte bune. Noul sezon va fi difuzat în ţări europene precum Marea Britanie, Spania, Turcia, dar şi ţări din America Latină şi Asia.

Lucruri amuzante

 Toată lumea îl cunoaşte pe Mr. Bean. Anul acesta, el sărbătoreşte cea de-a 25-a aniversare.

Mr. Bean nu se poate opri, el continuă să fie foarte popular. În luna iunie, Boomerang dă startul unui nou sezon al animaţiei Mr. Bean. Este momentul să ne gândim puţin la acest personaj important.

Cum s-a născut Mr. Bean

 • Rowan Atkinson l-a conceput pe Mr. Bean în timp ce îşi desfăşura studiile la Universitatea Oxford. Iniţial, acesta denumise personajul Mr. White. A preferat însă numele unei legume, gândindu-se la numele Mr. Cauliflower (conopidă) sau Mr. Carrot (morcov).

În mod tipic, Mr. Bean

 • Bean locuieşte pe strada Arbour, în Highbury, apartamentul nr. 2 (este imposibil să îi găseşti locuinţa).
 • Bean închiriază apartamentul său de la răutăcioasa doamnă Wicket şi pisica ei malefică ce are un singur ochi, Scrapper.

Hilar

 • Este amuzant când nătăfleţul nostru drag îşi începe activităţile bizare. În noul sezon al seriei animate, Mr. Bean îşi generează singur electricitate, câştigă o croazieră, devine accidental profesor universitar, îşi face propriul fillm horror şi câştigă un meci de wrestling sub influenţa hipnozei. După 25 de ani, Mr. Bean se află încă departe de ultima sa aventură trăznită.

Curiozităţii din noul sezon

 • Pe lângă numeroasele episoade TV, există şi un film de lung metraj Mr. Bean, două cărţi, numeroase DVD-uri şi serii animate. Mr. Bean chiar a participat şi la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Puţini prieteni, mai mulţi fani

 • Bean are puţini prieteni în viaţa de zi cu zi, dar în mediul online are aproape cel mai mare grup de prieteni din întreaga lume: un număr uimitor de 61 de milioane de fani pe Facebook!
 • Bean este faimos în 185 de ţări, iar cei mai mari fani se pot găsi în America, Marea Britanie, India, Pakistan şi Olanda.
 • Bean a întâlnit multe persoane faimoase în viaţa sa. A dat mâna chiar şi cu regina Marii Britanii.
 • Este popular chiar şi printre membrii familiei regale olandeze. Se spune că regele Willem-Alexander este un mare fan!

Există multe sosii ale lui Mr. Bean, unele intenţionate, altele accidentale. Fostul prim ministru al Spaniei Jose Luis Rodriguez Zapatero seamănă foarte mult cu personajul nostru.

Mr. Bean este extraterestru?

 • În primul episod al serialului, Mr Bean cade din cer, înconjurat de lumină. În seriile animate, Mr. Bean este răpit de extratereştrii care arată exact ca el.

Nu te poţi sătura de Mr. Bean?

 • Urmăreşte noile aventuri animate ale lui Mr. Bean începând cu 1 iunie pentru, de la ora 17:50, la Boomerang.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: