2% pentru SMURD

Aşa cum fac de mulţi ani, am redirecţionat cei 2% din venitul meu SMURD-ului. Am fost apostrofată şi întrebată de ce nu dau aceşti banii fundaţiilor pentru copii sau pentru animale. Răspunsul meu a fost de fiecare dată acelaşi: am mult mai multă încredere în cei de la SMURD decât de cei la alte fundaţii, fie ele sprijinite de personalităţile personalităţilor, care, prin imaginea lor, vor să garanteze petru seriozitzatea fundaţiei cu pricina. Plus că, aşa cum vă povesteam aici, încă mai am vie întipărită în minte scena cu elicopretul SMURD care a aterizat la 2 paşi de locul unde făceam noi un grătar, aducând la un bebel bolnav.

Dacă vreţi să îmi urmaţi exemplul şi să redirecţionaţi 2% din venitul vostru SMURD-ului, cereţi de la Administraţia financiară formularul 230 şi completaţi-l cu datele de aici. În plus, pe ultima pagină a formularului 200 aveţi o secţiune unde trebuie să specificaţi cui vreiţi să redirecţionaţi cei 2%. Pentru a fi sigură că banii ajung unde vreau, şi nu în buzunarul statului (acolo ajung banii voştri dacă nu precizaţi cui vreţi să redirecţionaţi 2% din venitul anual), eu completez atât formularul 230, cât şi rubrica de care vă spuneam mai sus de pe formularul 200. Asta pentru că o funcţionară de la Administraţie mi-a spus că e suficient să completez 230-ul, o alta că banii ajung unde vreau eu dacă scriu în rubrica sprecială pentru redirecţionarea celor 2% din formularul 200.

3 Comments

  1. Cu 5 minute inainte sa deschid blogul tau am completat 230-ul pt SMURD. Si eu ii admir tare, tare mult, insa asta e primul an in care completez formularul pe care il voi trimite maine prin posta cu confirmare de primire.

    Pentru copii, am trimis sms-uri la numerele promovate pe la TV. Si pana la urma, si SMURD-ul se ocupa de copii daca stam sa o luam asa…

    Hai va pupam! Si mult succes cu dintosii, si a mea e agitata, numai cu degetele in gura, s-a muscat de mana, zici ca e termita, pe ce pune mana, baga direct in gura. Si avem gingiile umflate de vreo 2 luni, ma intreb cat o mai dura….

    1. Mă bucur că mai e cineva ca mine!!! Cât despre cât durează cu dinţii, nu pot decât să te “încurajez” astfel: Alexiei, de pe la 4 luni jumătate, dacă ţin eu bine minte, i s-a albit gingia de jos, apoi s-a umflat puţin. De atunci e aşa, în schimb, pe nepusă masă, au început să apară cei de sus. Aşa că… baftă şi vouă! Vă pupăm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: