2 ani de Disney Junior

Weekendul care tocmai ce a trecut am sărbătorit alături de câţiva părinţi şi copiii din dotare doi ani de Disney Junior în România. Cam tot de atâta timp ne uităm şi noi la acest post. Practic, el a fost salvarea mea, ”cura mea” de dezintoxicare media. Zău că-mi place să le văd pe Pluşica, Sofia, Minnie sau pe Henry cu a lui familie de dragomonştri sau pe dungatul de Zou în locul ştirilor de la TV ori a emisiunilor de alcov! Aşadar, sâmbătă de cu dimineaţă am pornit chitită pe distracţie. Am sunat-o pe Tanti Prezentatoarea şi m-am scuzat politicos că nu vom merge la spectacolele Zurli la care ne-am abonat de ceva vreme încoace. ”Nu-i nimic. Tot de noi vei da şi la Disney Party”, mi-a spus ea zâmbind. Ei da, am dat tot de unii Zurlii. Dom’le, dacă sunt buni, sunt buni, d-aia dai de ei peste tot!

Revenind la Disney Junior Party, mi-a plăcut ce-au pus la cale oamenii care se ocupă de PR-ul postului pentru acest eveniment. În incinta librăriei Humanitas de lângă Cişmigiu, piticii au petrecut câteva ore antrenante. Piticii altora, că a mea a vrut să facă notă discordantă. Aşa că nu a dansat, nu a vrut să lipim coada crocodilului legate la ochi, să decupăm coroniţa de prinţesă, ori să facă exerciţii cu jucăria din dotare (a existat un ”must have” când am primit invitaţia: copilul să îşi aducă jucăria preferată pe care o va pune la treabă). Doar două momente i-au ”distras” atenţia Alexiei, care s-a alăturat mulţimii de copii: apariţia puştoaicei care dă glas Prinţesei Sofia, Pluşicăi şi lui Izzy, fetiţa din ”Jack şi piraţii din Ţara de Nicăieri”):

Şi sosirea tortului au făcut-o pe Alexia să se apropie de mulţimea de copii.

În rest, ce a făcut? S-a aşezat în faţa unui televizor şi s-a uitat la desene

Când s-au ”evaporat” copiii de la coadă, s-a dus să se picteze pe mânuţe. N-a vrut să se înghesuie cu alţii

A ţopăit pe scenă când toţi copii făceau trenuleţul prin librărie

A mutat de colo colo un carton cu chipul Pluşicăi

A luat o carte din raft şi a citit-o

I-a dat şi lui Mickey să citească acea carte

A vrut s-o îmbrăţişeze pe Sofia…

A mâncat buscuiţi cu chipul Sofiei, apoi, ca să se asigure că imaginea de pe biscuite e cât mai aproape de realitate, s-a dus cu desertul respectiv lângă panoul cu prinţesa şi a comparat

Şi acum date tehnice despre aniversarea celor doi ani de Disney Junior În România

 

București, februarie 2014 –Disney Junior aniversează 2 ani de prezență în România pe 1 Martie. Brandul multi-platformă dedicat copiilor cu vârste între 2 și 7 ani și familiilor acestora a cunoscut o creștere impresionantă, clasându-se al doilea ca număr de telespectatori. Disney Junior a fost urmărit de 12,5 milioane de oameni cu vârstă peste 4 ani doar în anul 2013, număr corespunzând unui procent de 65% dintre românii cu vârsta peste 4 ani.

“Au fost doi ani extraordinari pentru Disney Junior în România, în decursul cărora canalul a devenit rapid destinaţia preferată nu doar a copiilor, ci și a părinților lor. Ne-am bucurat să vedem că familiile românilor îndrăgesc programele noastre, ce încântă copiii prin poveştile lor. Datorită succesului uriaș înregistrat de serialele Sofia Întâi, Doctorița Plușica sau Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, am reușit să dobândim o poziție puternică, astfel că, în scurt timp de la lansare, Disney Junior s-a clasat al doilea, imediat după fratele său mai mare, Disney Channel” – a declarat Maciej Bral, VP & General Manager Disney Channels, CEE.

În luna martie, Disney Junior lansează noi episoade din cele mai îndrăgite seriale: Sofia Întâi, Doctorița Plușica, Atacul Artei și Jake și Pirații din Țara de Nicăieri. Un episod special din Clubul lui Mickey Mouse: Vrăjitorul din Dizz va rula pe 1 martie la ora 10.25. Acest episod dublu grozav îi prezintă pe Minnie și pe Pluto pe spectaculosul tărâm Dizz. Cu ajutorul unor noi prieteni, cei doi îl roagă pe minunatul vrăjitor din Dizz să le îndeplinească dorințele.

Pe 10 martie la 08.20, Jake își sărbătorește ziua de naștere în Jack și Pirații din Țara de Nicăieri: Petrecerea aniversară a lui Jake, cu episoade duble în timpul săptămânii şi episoade scurte precum și un episod special dedicat sărbătoritului. În data de 2 martie la ora 17.20, Disney Junior prezintă filmul Doamna și Vagabondul 2: Aventura neisprăvitului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close