1 iunie 2018 tandarica

14-18 septembrie – a treia etapă a Festivalului ”Teatru, stradă și copil”, la Teatrul Țăndărică

Dacă a început școala, asta nu înseamnă că spunem adio distracției, așa-i? Nu de alta, dar, dragi părinți, cei de la Teatrul Țăndărică v-au pregătit cinci zile de spectacole. Ce vreau eu să spun cu asta este că începe a treia  etapă a Festivalului ”Teatru, stradă și copil”, la Teatrul Țăndărică, eveniment la care BlogulMamei.ro este partener.

În perioada 14-18 septembrie, sunteți așteptați la Teatrul Itinerant Țăndărică, din Parcul Carol și la sediul permanent al Teatrului Țăndărică.

Copiii și părinții sunt invitați la cinci zile în care vi s-au pregătit:

  • spectacole din țară și din străinătate
  • ateliere de jocuri teatrale și construcție de marionete
  • workshop-ul interactiv “Micul prinț – o întâmplare”. În cadrul acestuia, copiii vor parcurge o serie de ateliere de lucru cu marioneta căreia îi vor putea da viață prin senzori ce le permit accesul in lumea 3D.

Afis-teatrul-tandarica

Noutatea acestei ediții este laboratorul de dramaturgie contemporană DramAnima. Va trata tema visului și are ca obiectiv promovarea colaborărilor artistice dintre publicul tânăr și mediul teatral profesionist, ca instrument de cercetare și creație teatrală educațională, dedicat copiilor și familiei.

Ajuns la ediția a VII-a, Festivalul Internațional de Teatru dedicat copilului și întregii familii ”Teatru, stradă și copil” face parte din proiectul Stagiunea de vară, aflat sub motto-ul: ”Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi” .

Biletele pentru spectacole pot fi achiziționate doar de la casa de bilete din Parcul Carol.

Vă invit cu mare drag la spectacole. Noi am fost la unul dintre ele și taaaare bine ne-am distrat… chiar dacă eu am cam dat cu nuca-n perete, la finalul spectacolului 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: