Itsy Bitsy FM

10 ani de radio – copilărie

Chiar de Moş Nicolae s-au împlinit 10 ani de la prima emisie a postului preferat de radio al fetei mele: Itsy Bitsy. Post despre care eu scriam încă de când a obţinut licenţa de la CNA. Înainte de a deveni părinte, ascultam Itsy Bitsy seara, când se difuza muzică pentru oamenii mari, iar de trei ani încoace, radioul din maşina noastră este fixat pe 99,3 FM. Anul acesta, frecvenţa asta a devenit stăpână şi pe sistemul audio din camera Alexiei. Ce-mi place mie la acest post este că difuzează nu doar muzică pentru copii, ci avem şi noi parte de muzica noastră. Mă bucur când, printre cântecele specifice micuţilor, se mai “strecoară” câte un Alifantis, ori Genesis, ori o piesă rock n roll. Mă amuză teribil cum fii-mea este atentă la emisiunea Psihotaclale şi vine apoi la noi cu un “rezumat” pe înţelesul ei, cum ne demontează ea tentativele de a o “duce cu zăhărelul” şi spune “ştiu eu mai bine, pentru că aşa a zis o doamnă la Isi bisi”, sau cum mă strigă: “Mamiiii, a zis la Isi Bisi că toţi copiii sunt aşteptaţi la….”. Practic, la noi în familie sunt două “must have”-uri: Itsy Bitsy FM şi Gaşca Zurli.

În aceşti 10 ani, Itsy Bitsy FM s-a transformat dintr-un radio într-o mare familie, o comunitate de părinţi şi copii ascultători, de specialişti şi de personalităţi care susţin acţiunile benefice pentru familiile cu copii. Radioul a adunat în timp oameni frumoşi şi implicaţi, care prin tot ceea ce fac seamănă stare de bine printre părinţi şi copii şi păstrează viu spiritului copilăriei.

De 10 ani avem bucuria să strângem în jurul Itsy Bitsy o adevărată comunitate de oameni frumoşi şi implicaţi: artişti, jurnalişi, specialişti în parenting, educaţie şi comunicare, medici, sportivi, ONG-uri. Le mulţumesc pe această cale şi mă bucur împreună am făcut ca lucrurile benefice pentru copii să se întâmple. Le mulţumesc şi ascultătorilor mari şi mici pentru care noi existăm, pentru exemplul personal care inspiră şi pentru aceşti ani frumoşi în care am fost împreună.” declară Nadia Tătaru, fondator Itsy Bitsy FM.

Întreaga Echipă Itsy Bitsy îşi aşteaptă în continuare ascultătorii cu happy music, daruri multe, stare de bine si bucurie in familie!

La mulţi ani, dragă Itsy Bitsy! Să creşti mare, frumos şi să faci cât mai multe familii fericite!

One Comment

  1. E foarte placut sa vezi ca cea mica este asa de pasionata de un post de radio. Eu nu stiam de existenta lui, sunt sigura ca i-ar fi placut mult si fetei mele pentru ca mai obisnuim sa ascultam diverse alte posturi, doar ca acelea nu sunt destinate copiilor si de-asta mi-e putin teama sa o aprofundez prea mult, tinand cont ca se vorbesc si alte lucruri nu tocmai potrivite varstei ei. O sa incerc sa caut acest post pentru ea. Multumesc si la multi ani lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: