1 iunie în Bucureşti

De astea ştiu, pe astea le anunţ. Fix de 1 iunie, vor fi tot soiul de evenimente în Bucureşti: unul dimineaţă, la Mall Promenada, unul la Muzeul Satului, altul, organizat de WAHM şi ar mai fi ceva după ora 17.00, în Orăşelul copiilor.

Dar şi duminică, pe 31 mai, sunt alte două evenimente dedicate zilei copilului:

La aceste două evenimente de duminică vom semna cu siguranţă condica de prezenţă.

Apoi, chiar de 1 iunie, luni, vom continua petrecerea. Prima pe listă este Academia de joacă, de la ora 11.00, la Mall Promenada.

Este al treilea an consecutiv în care Academia de Joacă le propune copiilor și părinților să petreacă o zi de 1 iunie magică, dedicată învățării prin joc și super distracție. Maestrul de ceremonii va fi Marian Râlea, cel mai îndrăgit magician, care îi va purta pe cei mici în minunata lume a poveștilor și a jocurilor. Ajutoarele lui vor fi Gianina Corondan, în rolul zânei fluturilor călători, și Diana Oprea (campioană mondială la fitness și prietena de nădejde a copiilor), care îi va antrena pe cei mici pentru o zi plină de energie, povești cu tâlc, muzică și dans. Atmosfera de poveste va fi completată de jocurile clovnilor năstrușnici, sesiuni de face painting pentru cei mici și de mașinile de făcut baloane de săpun care vor colora terasa Mall Promenada. Mai multe informații despre Academia de Joacă AICI

 Tot de la ora 11, părinţii şi copiii sunt aşteptaţi la Muzeul Satului să se joace ca altădată. Între orele 11:00 și 13:30, pe pajiștea verde de lângă Biserica Răpciuni, vă puteţi distra cu frumoasele jocuri ale copilăriei de ieri: Șotronul, Țară, țară vrem ostași, Rațele și vânătorii, Elasticul, Coarda sau Alunelul. Vor fi şi ateliere de creație, concursuri, tombolă. Detalii AICI.

De la ora 17.00, ne mutăm în Orăşelul Copiilor (staţia de metrou Constantin Brâncoveanu), unde cei de la Radio Itsy Bitsy îi invită pe copii să picteze trei animale uriaşe, realizate special pentru această sărbătoare: o girafă, un elefant şi o cămilă.

Copiii sunt aşteptaţi cu multă distracţie, muzică, dansuri, jocuri, personaje preferate şi multe premii.

Pe scena din Orăşelul Copiilor vor cânta şi vor dansa peste 150 de copii din trupele Amicii, Contrapunct, Fargolino, Liliput, Miniton, Rogvaiv, Instinct Dance din Bucureşti şi All Stars Slobozia. Alături de ei va cânta şi invitatul special, Nicu Alifantis. Piesele lui dedicate sărbătoriţilor zilei de 1 iunie sunt de pe proaspăt lansatul album cu muzică pentru copii, “Şotron”.

Prietenii matinalului de la Itsy Bitsy FM vor avea surpriza să îi întâlnească pe realizatorii lor preferaţi, Luiza şi Mario, care vor fi gazdele întregului eveniment din parc. Pentru taţi și pentru pasionaţii de gadgeturi, va veni pe scenă cu surprize George Buhnici, cunoscutul realizator al emisiunii ”I like IT”, de la PRO TV.

După ora 17.00, WAHM vă invită la teatru.

Work At Home Moms vă invită să pătrundeţi pe tărâmul fascinant al imaginaţiei şi al creativităţii, odată cu piesa ”Elefănţelul curios”, adaptare după “The elephant child”, de Rudyard Kipling.

Într-o vreme demult uitată, un elefănţel cu nasul scurt, extrem de politicos şi curios, îi pune pe jar pe toţi adulţii respectabili din jungla africană. Întrebările sale, fireşti pentru vârsta sa, nu primesc niciodată răspunsul aşteptat. Despre aventurile prin care trece micul elefănţel şi deznodământul acestora, veţi afla în spectacolul de luni. Înscrierile se fac pe mail la andreia.martinescu@wahm.ro. Preţul biletului este 35 ron/copil (adulţii nu plătesc). Familiile cu doi copii plătesc 50 ron.

 

Tot despre evenimentele de 1 iunie, puteţi citi în Libertatea, dar şi pe blogul Ralucăi.

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: