1 an fix

Mulţi ani trăiască, mulţi ani trăiască, laaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuulţi ani
Mulţi ani trăiască, mulţi ani trăiască, laaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuulţi ani
Cine să trăiascăăă cine să trăiascăăăă, laaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuulţi ani
Cine să trăiascăăă cine să trăiascăăăă, laaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuulţi ani
Blogu’ meu să trăiască, blogu’ meu să trăiască
Laaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuulţi ani!

URAAAAAAAAAAAAAAA

Am făcut un an. Azi! Un an frumos, un an în care am cunoscut muuuulte mămici, un an în care am descoperit că pot avea prieteni adevăraţi şi în lumea virtuală, poate chiar mai apropiaţi aceştia decât cei fizici, am descoperit oameni deosebiţi, oameni care, deşi m-au cunoscut cu puţin timp în urmă, şi-ar fi dat şi cămaşa de pe ei pentru a mă ajuta. Iar unul dintre aceştia este Gabi, căreia îi mulţumesc pentru că m-a primit în sufletul ei, în casa ei şi în curtea ei. Dar, mai ales, că avut încredere să mă lase în dormitorul copiilor ei, proaspăt amenajat, fără să mă controleze dacă am sau nu marker permanent la mine (i-am spus că la prima vizită, îmi voi lăsa amprenta pe pereţii minunatei lor camere). Nu doar lui Gabi vreau să îi mulţumesc, ci şi vouă, tuturor celor care mi-aţi oferit un umăr atunci când am avut nevoie, care m-aţi încurajat şi m-aţi ajutat să mă ridic de jos.
Dacă la început “blogăream” ca să mai treacă timpul, ei bine, acum, pentru mine, blogul face parte din viaţa mea, din rutina mea zilnică, este, dacă vreţi, ca un drog. Este locul unde pot să mă defăşor, unde mă întâlnesc cu oameni deosebiţi, care mă ajută, pe care încerc să-i ajut şi care îmi înseninează zilele.
Nu ştiu dacă exagerez, dar voba lui Descartes “Cuget, deci exist” e pentru mine “Blogăresc, deci exist”.
Şi gata, nu mă mai întind. Aţi prins esenţialul: am 1 an, datorită vouă, cei care citiţi ce aberez eu aici şi care, mai ales, îmi scrieţi comentarii – pentru că, recunosc, mor de curiozitate să văd ce aveţi voi de spus în cutare sau cutare chestie.

16 Comments

  1. La multi ani inainte! Desi dependenta nu e un lucru bun, sunt sigura ca aceasta ti se va trece cu vederea. 😉

  2. La multi si mai multi ani,”piticule”blog!!!Sa -ti traiasca creatoarea!!!;)))

  3. mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc

  4. Pfiuuu,am ratat fix anul!
    LA MULTI ANISORI blogulet dragut,sa cresti mare si frumos,sa ai posturi numai una si una,iar anul care vine sa fie cu muuulte impliniri pe toate planurile.Pup cu drag autoarea!

    1. mulțam mulțam. nici o problemă că ai ratat fix anul. notezi în agendă și anul viitor, la 2 anișori de blog ești la fix 😉 Glumesc.. Pup cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close