SPINNER-ALEXIA

Un nou tutorial despre spinnere. Videopost by Alexia, ep. II

Videoposturile Alexiei pe blogulmamei.ro continuă. Azi, episodul al doilea, tot un tutorial despre spinnere, noua pasiune a Alexiei, pe care vrea să o împărtășească tuturor cititorilor care intră pe blogul mamei ei (în curând, în ritmul ăsta, și al Alexiei 😛 ). Dar, fata mea vrea să împărtășească nu doar citorilor de blog, ci tuturor copiilor și, mai ales, prietenilor ei. Îi nominalizează ea în video, veți vedea 😉 .

Primul episod îl puteți urmări la acest link. Acum e rândul celui de-al doilea. Ultimul, deocamdată, pe tema spinnere. Așa zice Alexia. Dar cine știe, poate se va răzgândi. Mi-a spus să vă anunț că va mai face niște tutoriale video, doar că, încă, nu s-a decis pe ce temă. Când se va decide, fiți siguri că veți afla.

Până la tutoriale, Alexia mea mă pune să îi tot fac poze. Până acum, mă rugam eu de ea, sau o fotografiam  de 1000 de ori și ce poză ieșea mai bine, pe aia o publicam. Acum e invers. M-a înnebunit să scot telefonul să o pozez, să o filmez:

– Mami, nu ai mai pus de multă vreme poze cu mine pe blog. Să știi că mă uit, că am învățat să citesc și să intru pe internet.

Hait, că întrăm într-o nouă eră!

Dar, să revin la spinnere. Alexia m-a rugat să o filmez jucându-se cu ele, în mașină, cât ne-am plimbat printre blocuri, de la benzinăria din colț și până acasă. Așadar, priviți, luați notițe 😉

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Dă un share:

Loc de comentarii

Scroll Up
%d bloggers like this: