SPINNER-ALEXIA

Spinner mania. Lecția Alexiei de învârtit spinnerul. VIDEOPOST

Spinner mania ne-a lovit și pe noi. Cum altfel? Nu doar că Alexia le învârte în fel și chip, dar mi-a cerut să o și filmez în timp ce face asta. Am pornit telefonul și am rămas… fără replică. Alexia a transformat jocul într-un adevărat tutorial. Iar după ce am oprit camera, mi-a dat indicații precise ce să fac cu filmarea. Prima dintre ele. Urmează și o a doua (deocamdată sunt doar două).

Am început să îi luăm spinnere din ultimul semestru de școală. Direct de pe E-bay, că e mai convenabil la preț 😉 Modele inedite, tocmai bune să se laude cu ele. Nu mai știu câte i-am luat. Tot ce știu este că… le pierde într-o veselie. Ba nu, nu le pierde, mă corectează domnișoara. SE pierd. Chestii de nunață.

SPINNER-ALEXIA

Eu zic că m-am întins cam mult (nepermis de mult) cu pălăvrăgeala. Cu atât mai mult cu cât această postare îi aparține. Ei, Alexiei.

Așadar, doamnelor, domnilor, dragi copii, luați de priviți. Primul episod din cursul de învârtit spinnerele, pentru grupa ”începători”. Instructor: Alexia în persoană!

P.S.  în imagine sunt doar cele câteva spinnere pe care le-am mai găsit prin casă. Dar, colecția este muuult mai mare.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=k-9W22_KdQY[/embedyt]

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Dă un share:

Loc de comentarii

Scroll Up
%d bloggers like this: