Spanac cu dovlecel pentru bebeluşi

>

Introdus în meniul Alexiei de la 7 luni şi jumătate

Ingrediente: 4-5 bulgări de spanac congelat, 4 rondele de dovlecel, un morcov mediu, o ceapă mică.

Mod de preparare: morcovul se dă pe răzătoare ca să fiarbă mai repede. Se pun toate în apă şi se lasă la fiert până apa scade bine de tot. Ceapa se aruncă, apoi toate ingredientele se pasează cu blenderul şi se adaugă puţin lapte – cât să nu devină o zeamă lungă, ci să fie asemeni smântânei de groasă.
Se poate servi simplu sau cu carne.

NOTĂ prefer să fierb ceapa şi nu să o prăjesc, cum am văzut că fac unele mame. Unul dintre motive e că (virgulă) ceapa prăjită provoacă arsuri la stomac.

Alexia, ghiftuită
Vezi  AICI ponturi cum îl faci pe bebe să pape când e mofturos.
  

Intră AICI să citeşti despre diversificare şi meniurile pentru Alexia, în funcţie de vârstă 

Dă un share:

0 Comments

  1. Mă bucur. O să îmi fac un obicei de a pune reţete în weekenduri. Sper să reuşesc… Ştii cum e, una îţi propui, alta îţi iese.

  2. Daria a fost incantata la maxim de spanac,desi sincer nu m-am asteptat.multumim de retete asteptam si altele…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll Up
%d bloggers like this: