Publicitate

Pe acest blog scriu de drag, din pasiune, dar, nu mă ascund, scriu şi pentru bani. Însă nu orice, oricum. Înainte de a-mi cere să scriu ”frumos”, să pun totul într-o lumină exclusiv pozitivă, simt nevoia să vă avertizez:

  1. nu mint, nu scriu frumos de dragul banilor, deşi visul meu este acela de a ajunge să trăiesc doar din blog. Nu pot spune cât de minunat este un produs, cât de amabili sunt reprezentanţii unui magazin, online sau nu, dacă realitatea este cu totul alta. Mai bine nu scriu, decât să mint
  2. nu ”transcriu” texte servite, la comandă. Îmi place să creez poveşti, prefer o abordare personală de prezentare, iar asta înseamnă că nu voi publica un text în doi timpi şi trei mişcări. Este nevoie de timp să îl plămădesc, să îl personalizez, să îl fac aşa cum simt eu

Nu voi încălca aceste două principii pentru că sunt conştientă (la fel mi-aş dori să fie şi cei care doresc să le fac reclamă) de un lucru: recomandările publicate pe bloguri au o mai mare greutate în decizia de cumpărare decât o reclamă tv sau pe print. Am constatat acest lucru graţie feedback-ului celor care au intrat pe blogul meu, celor care mi-au scris pe Facebook, ori pe e-mail. Am constatat asta şi pe propria-mi piele: am avut mai mare încredere în recomandarea unui blogger pe care îl cunosc şi care ştiu că are coloană vertebrală.

Aşadar, dacă vă doriţi o reclamă sinceră, personalizată, scrisă din şi cu suflet, mă puteţi contacta la cristina@blogulmamei.ro. 

Articolele din campaniile publicitare le găsiți aici.

Dă un share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up
%d bloggers like this: