Premiul Cute Blog

Am primit de la mămica Hunilor un premiu drăguţ. Aşa cum i-am spus şi ei, de când cu blogul, am primit mai multe premii decât la şcoală 🙂 Iar asta, zic eu, nu e ceva rău, nu?

Aşadar, acum mă pot lăuda că am un “cute blog” cu acte-n regulă 🙂 Merci, Lumi, dragă!

Acum să-i dau bice! Această leapşă virtuală are şi un regulament: iei leapşa, spui cine ţi-a dat-o (am zis şi nu mă doare să mai spun: Lumi  e de vină, fapt pentru care îi mulţumesc),  răspunzi câtorva întrebări, apoi o dai mai departe – în principiu altor 5 deţinătoare de blog pe care le şi anunţi că le-ai dat-o. Sau deţinători, de ce să nu recunoaştem şi să apreciem munca domnilor în blogosferă… După acest intro, mai mult sau mai puţin “crystal clear”, vreau să vă lovesc cu răspunsurile mele 🙂

1. Care este produsul de machiaj favorit?
Glossul de buze

2. Care a fost trend-ul preferat în 2011?
Ce??? Hai, măh, Lumi, de ce mă loveşti atât de tare? Ce e ăla trend? Bine, ştiu definiţia cuvântului. Teoria o stăpânesc, dar practica mă omoară. Deci: NU SUNT ÎN PAS CU MODA, deci nu ştiu care e trendul… De fapt, pentru mine, trendul e ceea ce îmi place mie, şi nu ceea ce îmi spun unii că ar trebui să port. Sincer, nu-mi plac chestiile impuse şi nici nu mă sinchisesc de modă.

3. Care este desertul tău preferat?
WOW! Aici chiar nu ştiu ce să răspund din două motive: 1. Îmi plac la nebunie dulciurile! Şi 2. Nu am suficient spaţiu să înşir aici ce-mi place. În principiu e mai uşor să spun ce nu-mi place: deserturile cu creme grele, grase, scârboase şi cele cu muuuuultă cacao. Îmi place crema de zahăr ars (cea făcută cu atâta talent de soţul meu), salamul de biscuiţi făcut de mine, prăjiturile cu fructe, Albă ca Zăpada, şi, în general, cele home made.

4. Culoarea preferată?
Albastrul, dar şi movul. Nah, că am zis două în loc de una! (Vreo problemă?)

5. Care este prenumele tău?
Cristina. Şi Marinela 🙁

6. Care este ultima melodie pe care ai ascultat-o.
Ursuleţul Bombonel. (Nu râdeţi!)

7. Pisici sau caini?
Pisici, pisici, pisici, pisici, pisici, pisici, pisici, pisici.

8. Spune ceva despre tine ce nu ai mai spus nimănui pe blog.
Nu ştiu să înot. 😉

Conform regulamentului, ultimul pas e să dau leapşa mai departe altor 5 bloggeri. Iată şi lista “ghinioniştilor” cărora le-o dau mai departe:

 1. Cojocăreasa – care mă “enervează” teribil că are 2 copii superbi, că ambii copii sunt tare-tare dulci, că este printre primele mămici bloggeriţe care m-a încurajat să merg mai departe în lumea asta, e cea care mi-a dovedit că pot găsi prieteni adevăraţi şi online, că… Ştie ea mai bine, nu mai mă lungesc aici. Deci, Gabi, with love…
 2. Alex, tăticul Alexiei – că e un tătic unic, că pe fii-sa o cheamă ca pe fii-mea, că este un bărbat care ştie să se exteriorizeze şi care nu se teme că e mai puţin macho man dacă spune sincer, online, şi nu doar nevestei, ce simte şi ce temeri are (citiţi voi aici şi îndrăzniţi să mă contraziceţi!)
 3. Bea – draga de Bea, care, aşa cum i-am mai spus, e muuuult prea bună pentru lumea asta plină de oameni răi şi haini, pentru că face nişte chestii absolut minunate (intraţi pe blogul ei  şi spuneţi-mi că nu vă vine să mâncaţi frumuseţile de săpunuri pe care le face! Arată delicios! Şi vă spun din experienţa mea, sunt fff bune cosmeticele ei home made).
 4. Cristina, mama de bebe Costin, pentru că îmi place de dea, de Costin, care e un potenţial ginerică :),
 5. Adelei, pentru că îmi plac poveştile ei, pentru că fii-mea e vrăjită, chiar hipnotizată de vocea Adelei, pentru că face multe chestii frumoase şi utile.

Uf, greu să decid!

Aşadar, dragelor şi dragilor, luaţi de daţi mai departe, ca să spun aşa.

9 Comments

 1. te pup. live! 😉 Curand… ca am facut consiliu de familie si am decis ca nu mai putem fi atat de neserioasi in onorarea invitatiilor. 😛 … dar totusi inca nu am gasit spatiu in programul lui Sorin. Mai cautam. 🙂 🙂 🙂

  Apreciez aceste cuvine si iti multumesc tare mult pentru ele. 🙂

  1. Abia aştept live-ul!!!! Când puteţi, nu-i bai. Cât despre cuvintele de mai sus, sunt sincere şi le meriţi “cu vârf şi îndesat”. Pup cu drag

 2. Îţi mulţumesc, draga mea, cu multe, multe îmbrăţişări şi mulţi pupici dulci pentru voi. 🙂
  Voi prelua premiul, cât mai curând.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
%d bloggers like this: