Întâlnire de gradul 3

Şi a fost prima întâlnire oficială a Alexiei cu picii despre care mama, adică eu, îi tot povesteşte după ce citeşte pe blogurile mămicilor. Azi, la întâlnire au venit 3 magnifici: Maria (însoţită de mămica Gabi), Ozzy (însoţit de mămica Joe) şi, normal, Alexia. S-au măsurat din priviri, s-au conversat pe limba lor după care fiecare s-a oprit pe la ce stand a vrut mămica. Spre deosebire de Maria şi Ozzy, fi-mea a vrut să arate că ea e mai cu moţ. Aşa că, după ce au fost făcute prezentările, după ce a tras de centura de siguranţă a Mariei, a început cu fiţele: a mârâit, a cârâit, apoi a ţinut un adevărat concert. Operă de cea mai bună calitate! Deh, a simţi picea mea că este într-o sală de spectacole, aşa că a urlat cât au ţinut-o plămânii. De ce? Nush! Bănuiesc că de la dinţi, dar şi din cauză că nu a putut să adoarmă.

Iată şi câteva poze de la întâlnirea celor 3 magnifici. Explicaţiile sunt de prisos.

Am făcut schimb de mame cu Gabi :))

12 Comments

  1. Super intalnire de gradul trei …Vazand pozele mi se face dor de carucior si biberon , desi cand am scapat de ele am zis mersi. Chiar ne faceti in ciuda si imi pare rau ca nu am putut ajunge, ar fi fost frumos sa ii vedem pe cavalerii nostri mari alaturi de dragalasii mai micuti. Speram cu alte ocazii sa fim si noi prezente. Va pupam si ne bucuram pentru voi.

    1. Vavaly, va mai fi o ocazie la târgul Baby Expo din septembrie sau octombrie – nu ştiu sigur cd se va ţine. Să vedem dacă mai fac şi atunci concurs cu invitaţii. Sau când aveţi drum pe aici, stabilim din timp o întâlnire, nu?

  2. Frumoasa intalnirea voastra :). Cum a fost prima zi de targ? Aglomeratie? Produse de calitate? Asteptam povesti. Te pup cu drag.

    1. prima zi a fost chiar lejer. fff lejer. o sa pot face comparatie abia după concursul de sâmbătă al Alexiei. Atunci voi reveni cu impresii şi poveşti

  3. ce fain de voi aolo iate sa la capitala :)….oare pe cand ne-om intalni asa cu toatele din toate colturile tarii :):):)

  4. Mie mi-a iesit complet din cap de intalnirea asta, mai ales ca la ora aia chiar eram in parc cu piticul :-). Voi merge azi la targ, sa nu prind aglomeratia din we

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: