Hipnoza, ultimul episod: povești terapetutice. ”Chiț, șoricelul cel fricos”

Acum, ultima parte a ”serialului” despre hipnoză, realizat împreună cu psihoterapeutul Cristina Gabirela Fedorovici, căreia îi mulțumesc foarte mult pentru sprijinul și încrederea acordate.

Această ultimă parte, ”Hipnoza. Povești terapeutice” este dedicată, așa cum lesne puteți intui, rolului poveștilor terapeutice. Iar la final, Cristina va citi o astfel de povestioară pe care vă invit să o dați spre ascultare și micuților voștri. Ascultând-o, veți descoperi de ce vă adresez acest îndemn.

Foto: pixabay.com

Cristina Fedorovici este psiholog, consilier și psihoterapeut în supervizare, în cadrul Asociaţiei de Hipnoterapie şi Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală (AHPCC), fost obez. În ultimii 9 ani, a făcut voluntariat pentru diferite grupuri de suport. De asemenea, este membru al consiliului de administrație al Fundației pentru Tratamentul Obezității, coordonator al grupului de suport Chirurgie Bariatrică.

Vă reamintesc cum am structurat acest ”serial” despre hipnoză:

  • Prima parte: informații generale. De câte ședințe este nevoie pentru a rezolva o problemă? Unde se pot ține ședințele? Care este prețul (orientativ) al unei ședințe? Cum recunoști un hipnotician ”adevărat”?
  • Partea a doua: tratarea mâncatului emoțional și a altor dependențe, plus reacțiile oamenilor după ședințele de hipnoză.
  • În cea de-a treia parte veți afla despre hipnoza în familie și hipnoza la copii.
  • Iar acum, ultima parte dedicată hipnozei este dedicată rolului poveștilor terapeutice la copii.

Acestea fiind scrise, vă invit să urmăriți filmulețele de mai jos.

Rolul poveștilor terapetutice

”Chiț, șoricelul cel fricos”, poveste terapeutică pentru copii

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: