Birou water rsistant+copil harnic bonus

De ceva timp suntem fericiţii posesori ai unui birou reglabil pentru copii. O să vi-l prezint cât de curând. Până atunci însă, vreau să mă laud şi eu puţin (mai mult) cu fii-mea. Păi zău aşa, când o văd cât de hărnicuţă e, cum să nu-mi vină să mă laud? Başca şi educatoarele de la creşă mi-au lăudat-o pentru cât de harnică e! Toată ziulica şterge cu şerveţelele ba pe jos, ba pereţii, sau chiar şi pe ceilalţi colegi.

Acasă, la fel – cum prinde un şerveţel, se pune pe şters. Ajutor de nădejde voi avea eu, nu? Ca să vă explic: Alexiei îi plac apa şi curăţenia. În combinaţie cu noul birou… priviţi şi voi ce iese:

Şi, pentru ca pe mami să n-o apuce crizele că maimuţica iar a făcut-o lată, don’şoara se pune pe treabă. E clar că vrea să-i ia piuitul mamei obsedate de curăţenie şi ordine:

14 Comments

  1. Eeeee,mititica trage cu ochiul la mamica,he he he!!!Nu face decat sa fie receptiva…spor,pitic!!!;))

      1. Cu drag!Copiii sunt receptivi la varste fragede…Barbosul sa’i tina obiceiul,he he he!!!;))

    1. Nuuuuu!!!Pampers-ul este scump,mult mai scump decat un servet sau servetel,he he he!!!Invatati fetita sa foloseasca buget mic!;)))

        1. Da,Cristina,dar tot pampers este,indiferent de firma.A propos,ce marca folositi?Eu am gasit Toujours in Lidl,facut de nemti…mi-a atras atentia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: